Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Jöhet olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Jöhet olyan nő akihez vonzódni tudok?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és sose volt még barátnőm. Sajnos valamiért a nagyon csinos szép arcú lányokhoz tudok vonzódni. Ezt nem lehet irányítani, de különben is a férfiaknak jóval fontosabb a külső mint a nőknek.

Én sajnos nem tehetek róla de nagyon alacsony vagyok és többek szerint kocka szemüveges csúnyább fejem van.

Várjak míg jön olyan nő akihez vonzódni tudok vagy kössek kompromisszumot és jöjjek össze átlagos nővel. Pénz dolgot nem akarom mert nem akarom hogy a pénzemért szeressenek

2017. jan. 17. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom miért baj ha valakinek vannak bizonyos igényei!"

Nem baj, csak kell valamit nyújtani az igényeken kívül. Pontosan ez a probléma az ilyen típusoknál.

2017. jan. 17. 16:54
 12/13 anonim ***** válasza:
19%
11-es én már találkoztam olyan lânnyal aki szêp volt,àpolt,és teljesen normális felfogású, de mint àltalàban az ilyenek,Ő is foglalt volt,pedig ha szingli lett volna tuti összejöttünk volna!Ennyit erröl!
2017. jan. 17. 16:57
 13/13 anonim ***** válasza:
94%

"11-es én már találkoztam olyan lânnyal aki szêp volt,àpolt,és teljesen normális felfogású, de mint àltalàban az ilyenek,Ő is foglalt volt,pedig ha szingli lett volna tuti összejöttünk volna!Ennyit erröl!"

Láttál már ilyen lányt és össze is jöttetek volna? Komolyan? Ez nagyon jó érv volt, bár nem tudom mire. Gondolom azért tudod, hogy nem úgy "jönnek össze" az emberek, hogy meglátod. és kész, "össze vagytok jőve".

2017. jan. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!