Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Jöhet olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Jöhet olyan nő akihez vonzódni tudok?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és sose volt még barátnőm. Sajnos valamiért a nagyon csinos szép arcú lányokhoz tudok vonzódni. Ezt nem lehet irányítani, de különben is a férfiaknak jóval fontosabb a külső mint a nőknek.

Én sajnos nem tehetek róla de nagyon alacsony vagyok és többek szerint kocka szemüveges csúnyább fejem van.

Várjak míg jön olyan nő akihez vonzódni tudok vagy kössek kompromisszumot és jöjjek össze átlagos nővel. Pénz dolgot nem akarom mert nem akarom hogy a pénzemért szeressenek

2017. jan. 17. 15:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem hagyd békén a nőket.
2017. jan. 17. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Jaj már megint egy átlagos pali aki bombanőt akar! :D
2017. jan. 17. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Félek, hogy még az átlagosaknál sem túl jók az esélyeid.
2017. jan. 17. 15:44
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
"32 éves vagyok és sose volt még barátnőm. Sajnos valamiért a nagyon csinos szép arcú lányokhoz tudok vonzódni."-ez a helyzet 50 éves korodra sem fog majd változni.
2017. jan. 17. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen ismerosom es tudott bomba not szerezni (hazasok mar). De a pasi mocskos gazdag. ;)
2017. jan. 17. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy milyen nőkhöz vonzódsz, ha még egyel sem volt dolgod?
2017. jan. 17. 16:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Istenem,de szánalmas...
2017. jan. 17. 16:21
 8/13 anonim ***** válasza:
11%

Nyugodj meg kérdező vagyunk még páran így akik nem egy bànyarémmel akarja leélni az életét!

Nem tudom miért baj ha valakinek vannak bizonyos igényei!

2017. jan. 17. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

"a férfiaknak jóval fontosabb a külső mint a nőknek.

Na ne beszélj! Szerinted miért vagy egyedül? :D

Én sajnos nem tehetek róla de nagyon alacsony vagyok és többek szerint kocka szemüveges csúnyább fejem van."

Vonzanak a szemüveges fiúk, de a kérdésed után veled tutira nem ismerkednék, pedig megütök egy szintet, lehet számodra csak az átlagosat...

2017. jan. 17. 16:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem értem ez miért így alakult ki nálad.

A legtöbben tudják mi a szép, észre is veszik azt, de nem feltétlen találják vonzónak.

Szerintem szedj össze egyéjszakás kalandot, ha nem egy életre akarod a másikat, leadhatsz az igényekből. Aztán hátha kiderül, hogy olyat is vonzónak találsz, amiről korábban nem gondoltad volna.

2017. jan. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!