Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyokés még nemvolt barátom sosem, mostmár magamban keresem a hibát. Nerég fogytam le, mostmár 169/56 vagyok, zöld szemű, barna hajú.

Kedves vagyok de visszahúzódó, ugyanakkoor szeretek hegyet mászni, siklórepülni, ejtőernyőzni....

5 nyelven beszélekés most megyek egyetemre Svájcba.

Nem tudom hogy tényleg velem van a baj vagy csak ennyire nincs már normális szbad pasi.

2017. jan. 15. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Tanulj meg helyesen írni először is. Másodsorban szerintem ha nem nézel ki rosszul éppen elég udvarlód van akiket érthetetlen okokból koptattál le, vagy szimplán lusta vagy felregisztrálni egy társkeresőre, ahol naponta lenne 30 udvarlód.
2017. jan. 15. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha privátban, küldenél egy képet csak és kizárólag a szemedről (tényleg nem kell se arc se semmi csak a szemre volnék kíváncsi) megköszönném. Egyébként nem nagyon hozott lázba,hogy 5 nyelven beszélsz. Az sem,hogy mondjuk randiznék veled de te mész Svájcba. A visszahúzódás pedig unalmas lehet sajnos,a hobbijaid pedig nem épp a mai "divat" dolgok közé tartoznak,habár az ejtőernyőt nagyon adom,de sokan mások nem. Buli,pörgés, ahogy én szoktam mondani, szeretek a középpontban lenni kicsit az pedig így elérhető.

21/F

2017. jan. 15. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha Mo.-on lennék és te épp Svájcba készülnél, akkor nálam se jönnél szóba.

Egyébként te is kezdeményezel vagy a másik oldaltól várod?..

2017. jan. 15. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Akinek kellesz, lesz töke odamenni hozzád.
2017. jan. 15. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
A szokásos szitu: Tök jó vagy, de mégsem találsz pasit. Ugyanaz a válasz, mint a többi hasonló kérdésre: Magasak az elvárásaid.
2017. jan. 15. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a kérdező elvárásai magasak, lehet, hogy a srácok, akikkel ismerkedett, nem érezték magukat elégnek neki. Mondjuk, ha ilyen hobbijaid vannak, meg Svájcba mész tanulni, eléggé gazdagok lehettek. Sokaknak ez reflexből zavaró tud lenni.
2017. jan. 15. 18:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Egyrészt telorol írok mindig és nem magyarra van állítva a nyelve így igen gyakran helytelenül írok, ezer bocsánat.

Nem nagyon szókttam kezdeményezni, de sokszor próbálkozom. Nem vagyunk hú de gazdagok, ösztöndíjjal megyek ki.

A kérdésem nem kamu és attól hogy fogytam több mint 20 kilót az önbizalmam még nem az igazi, de igyekszem.

2017. jan. 15. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyi cool hobbid van, biztosan találkozol új emberekkel. Próbálj nyitni feléjük, legyél érdeklődő, nevess a vicceiken. Akkor a legkönnyebb ismerkedni, ha közös szituációban vagytok, mert egyből megvan a beszéd téma. Gólyának lenni egyetemen szintén remek alkalom. Lehet, hogy az elvárásaid is magasak kicsit, de az nem baj, nem kell nagyon lejjebb adni. Mit tanulsz majd Svájcban?
2017. jan. 15. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz: Nem tudom! De viszont 19 évesen ezen aggódni még oly korai. Szinte gyerek vagy. Előtted az egész élet, persze tudom jobb lenne megosztani az élményeket, az érzéseid mással is, de ne aggódj. Akkor jön, amikor a legkevésbé számítasz reá. 29f
2017. jan. 15. 21:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Orvosira megyek

2017. jan. 16. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!