Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lúzernek érzem magam. Nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzernek érzem magam. Nincs barátnőm és egy barátom sincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mivel nincs egy barátom se,ezért mindig a gépet bámulom itthon.

Emiatt nem járok el sehova,így ismerkedni se ismerkedek senkivel.

Szeretném ha lennének haverjaim akikkel eljárhatok néha szórakozni vagy csak simán beszélgetni,akármiről.

Egy társkeresőre felregisztráltam fel is tettem a képemet,de nem jött semmilyen visszajelzés,amely lányok tetszenek,azokat átlag 260 pasi lájkolja.

( --__-- )

Mennyi az esély,hogy pont engem választ? Nem sok.

Gondolkodtam rajta,hogy szerzek haverokat valahol,hogy legalább velük elmenjek valahova,de nincs ötletem,hogy hol lehetne szerezni egy baráti kört.

Mostani munkahelyemen csak pár ember dolgozik,az is 30 feletti családos ember. Itt nem lehet.

Gondolkodtam,hogy elmegyek edzeni egy konditerembe,de ott mindenki az edzéssel van elfoglalva.

Könyvtárba nem tudom,hogy lehet-e ismerkedni/barátkozni.

Pedig 190 magas vagyok,mostanában elkezdtem sportolni,valamint tudok-sütni/főzni.

Elegem van az agglegény életből.

2016. máj. 31. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg negatív válasz fog érkezni. Sajnos ezen az oldalon sem fogsz csodát látni. A legtöbb válasz trollkodás lesz.
2016. máj. 31. 21:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen,nem mindenki jó szándékú,főleg arctalanul,ők is kerülhetnek ilyen helyzetbe,sajnos.
2016. máj. 31. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek régi ismerősök, barátok, akikkel el lehetne menni inni egy sört, vagy valami? A másik, hogy kereshetnél valamilyen hobbit, amin keresztül más emberekkel is megismerkedhetnél. Könyvtárba sem haverkodni járnak az emberek. :P

Amúgy még egy ötlet: tanulj nyelvet minél nagyobb csoportban. Nekem egy ilyen tanfolyamról majdnem barátnőm lett, szóval simán lehet haverkodni is, ha van hozzád hasonló mentalitású ember.

2016. máj. 31. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Lehet nagyon nehéz feladatot fogok mondani, de össze kell szedned magad és el kell kezdeni nyitni mások felé!

Senki nem fog bekopogtatni az ajtódon, hogy "hé gyere már el velem sörözni vagy menjünk edzeni!"

Ha el akarsz valamit érni, akkor tenni kell érte.

Ez az élet minden területén így van!

A párkapcsolatot is ápolni kell és dolgozni érte, hogy ha már összejött, akkor működőképes maradjon.

Semmi nem megy magától, mindenért tenni kell!

2016. máj. 31. 21:34
 5/10 anonim válasza:
100%
Menj el egyedül valamerre, nézz ki valami jó programot és próbálj ismerkedni. Akár valami szabadtéri rendezvény, vagy buli, koncert... Tárkeresőn meg neked kell írni, el kell adnod magad, csak csinálni kell. Jó mondjuk dumálok itt, és nekem se jön össze. :D De valahogy így kéne csinálni, ahogy írtam.
2016. máj. 31. 21:38
 6/10 A kérdező kommentje:

"Nincsenek régi ismerősök, barátok, akikkel el lehetne menni inni egy sört, vagy valami? "

Sajnos nincs,jó pár ismerősöm lelépett ebből a városból.

Akik meg maradtak max face-en irkálunk egymásnak pár sort.

Ezt a nyelviskola dolgot mindenesetre megpróbálom,hátha bejön.

2016. máj. 31. 21:48
 7/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2016. máj. 31. 23:02
 8/10 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2016. máj. 31. 23:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok és jelenleg kapcsolatot sem keresek, de ha nem bánnád, hogy lesz egy lány barátod, akkor írj rám. Voltam hasonló helyzetben és tudom, hogy milyen pocsék érzés. Én is 22 éves vagyok. :)
2016. máj. 31. 23:32
 10/10 anonim válasza:
technicalgame@gmail.com dobj egy mailt valami online elérhetőséggel
2016. jún. 1. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!