Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátom?
18 éves vagyok, és még egyszer se volt barátom, nem nagyon veszem észre hogy tetszenék bárkinek is. Néha rám írnak fiúk, de ők általában fiatalabbak nálam, vagy idősebbek 5-10 évvel. Sokan mondják hogy szép vagyok, de én nem érzem magam annak. Sokan csúfoltak kiskoromban, páran még mostanában is, emiatt egyáltalán nincs önbizalmam. Pár napja mentünk barátnőimmel egy bevásárlóközpontba, és barátnőim mondták hogy csomó fiú nézett engem és páran még a szemkontaktust is keresték, de én ebből semmit se vettem észre, mert folyton a tanulással vagyok elfoglalva, meg azzal hogy aki nekem tetszik az észre se vesz.Tudom, hogy nem vagyok kifejezetten ronda, de nincs önbizalmam. Utálom hogy magas vagyok és vékony és tudom hogy vannak jó tulajdonságaim, mégis, ha meglátok valakit aki engem néz, rögtön azt hiszem hogy csak azért néz mert biztos rondának tart. Hogy küzdhetném ezt le? Mert szerintem amíg ilyen vagyok, addig nem fog szeretni senki.
18/L
válts társaságot
kezdj el bármit is sportolni,,ott jó a csapat és az önbizalmad is helyre jön majd
és ne ócsárold magad!!!!
relatív az hogy ki a szép és ki a ronda. ne gyötörd emiatt magad. majd eljön a te időd is. + most rengeteg üzenetet fogsz kapni szóval nyugodtan tudsz majd válogatni is akár. ja és egy tipp: aki egyből képet kér azzal ne foglalkozz :D előbb ismerjétek meg egymást. de ez a te dolgod... nem szólok bele. namaste
21F
Ha van kedved ismerkedni, beszélgetni írj rám :)
Engem is csúfoltak, tudom milyen érzés.
előző: borzasztó próbálkozás közös témához az "engem is csúfoltak" szöveg
magas vagy = hosszú combok
vékony vagy = vékony vagy
ezek pozitívumok, legalábbis nálam
tanulj meg sminket jól használni (ha még nem) és találj egy neked passzoló öltözködési stílust, mi hímek igazán vizuálisak vagyunk
és mosolyogj, legyél pozitív és életvidám, az nagyon vonzó
ne ezt nézd ki szebb szerinted,mert lehet téves a részedről
inkább a pasik tekintetét nézd,az elismerőkből meríts önbizalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!