Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátom?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és még egyszer se volt barátom, nem nagyon veszem észre hogy tetszenék bárkinek is. Néha rám írnak fiúk, de ők általában fiatalabbak nálam, vagy idősebbek 5-10 évvel. Sokan mondják hogy szép vagyok, de én nem érzem magam annak. Sokan csúfoltak kiskoromban, páran még mostanában is, emiatt egyáltalán nincs önbizalmam. Pár napja mentünk barátnőimmel egy bevásárlóközpontba, és barátnőim mondták hogy csomó fiú nézett engem és páran még a szemkontaktust is keresték, de én ebből semmit se vettem észre, mert folyton a tanulással vagyok elfoglalva, meg azzal hogy aki nekem tetszik az észre se vesz.Tudom, hogy nem vagyok kifejezetten ronda, de nincs önbizalmam. Utálom hogy magas vagyok és vékony és tudom hogy vannak jó tulajdonságaim, mégis, ha meglátok valakit aki engem néz, rögtön azt hiszem hogy csak azért néz mert biztos rondának tart. Hogy küzdhetném ezt le? Mert szerintem amíg ilyen vagyok, addig nem fog szeretni senki.

18/L

2016. máj. 22. 00:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Tévedsz, a férfiak nem bámulják meg a ronda nőket, pont azért, mert csökkentik a libidót, és nem akarnak ilyen förmedvényekre emlékezni, miközben szerelmeskednek.
2016. máj. 22. 00:21
 2/14 RRR ***** válasza:

válts társaságot

kezdj el bármit is sportolni,,ott jó a csapat és az önbizalmad is helyre jön majd

és ne ócsárold magad!!!!

2016. máj. 22. 00:29
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg katasztrófa, ha valaki 5 évvel idősebb nálad.
2016. máj. 22. 00:32
 4/14 anonim ***** válasza:
59%

relatív az hogy ki a szép és ki a ronda. ne gyötörd emiatt magad. majd eljön a te időd is. + most rengeteg üzenetet fogsz kapni szóval nyugodtan tudsz majd válogatni is akár. ja és egy tipp: aki egyből képet kér azzal ne foglalkozz :D előbb ismerjétek meg egymást. de ez a te dolgod... nem szólok bele. namaste

21F

2016. máj. 22. 00:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Kezdd el szeretni magad és a jelenben élni!
2016. máj. 22. 00:39
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Ha van kedved ismerkedni, beszélgetni írj rám :)

Engem is csúfoltak, tudom milyen érzés.

2016. máj. 22. 00:41
 7/14 anonim ***** válasza:
45%

előző: borzasztó próbálkozás közös témához az "engem is csúfoltak" szöveg

magas vagy = hosszú combok

vékony vagy = vékony vagy

ezek pozitívumok, legalábbis nálam

tanulj meg sminket jól használni (ha még nem) és találj egy neked passzoló öltözködési stílust, mi hímek igazán vizuálisak vagyunk

és mosolyogj, legyél pozitív és életvidám, az nagyon vonzó

2016. máj. 22. 00:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Sminkelni annyira nem szeretek, alapozót sose használok, mert nincs rá szükségem, alap dolgokat szoktam csak. Az öltözködésem eléggé hasonlít a többi 18 éves lányéhoz, de sose követem a divatot, azt hordom ami nekem tetszik. És tudom, hogy a vékonyság elvileg pozitív dolog, de pont emiatt csúfoltak és csúfolnak még most is a legtöbben, pedig már nem is vagyok olyan nagyon sovány. Szemüveges és fogszabályzós voltam, ezek miatt is csúfoltak, de már nincs egyik se. Néha azt érzem, hogy nem is vagyok én olyan csúnya, mégse tudom elérni, hogy legyen önbizalmam. Ha meglátok valakit, aki szebb nálam, rögtön csúnyának érzem magam :(
2016. máj. 22. 00:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de a szemüveg és fogszabi kombó felpörget engem :D Főleg, ha két copfban van a haja. Figyi, szard már le, ki mit csúfol, ostoba emberek ezek. Húzd ki magad minden értelemben, meríts önbizalmat a szemezésekkel, gyakorolj aztán úgyis szóba elegyedsz majd egy keményfarkú legénnyel, aki remélhetőleg nem csak addig keres majd, amíg ürítenie kell valahova.
2016. máj. 22. 00:52
 10/14 RRR ***** válasza:

ne ezt nézd ki szebb szerinted,mert lehet téves a részedről

inkább a pasik tekintetét nézd,az elismerőkből meríts önbizalmat

2016. máj. 22. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!