Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátom?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és még egyszer se volt barátom, nem nagyon veszem észre hogy tetszenék bárkinek is. Néha rám írnak fiúk, de ők általában fiatalabbak nálam, vagy idősebbek 5-10 évvel. Sokan mondják hogy szép vagyok, de én nem érzem magam annak. Sokan csúfoltak kiskoromban, páran még mostanában is, emiatt egyáltalán nincs önbizalmam. Pár napja mentünk barátnőimmel egy bevásárlóközpontba, és barátnőim mondták hogy csomó fiú nézett engem és páran még a szemkontaktust is keresték, de én ebből semmit se vettem észre, mert folyton a tanulással vagyok elfoglalva, meg azzal hogy aki nekem tetszik az észre se vesz.Tudom, hogy nem vagyok kifejezetten ronda, de nincs önbizalmam. Utálom hogy magas vagyok és vékony és tudom hogy vannak jó tulajdonságaim, mégis, ha meglátok valakit aki engem néz, rögtön azt hiszem hogy csak azért néz mert biztos rondának tart. Hogy küzdhetném ezt le? Mert szerintem amíg ilyen vagyok, addig nem fog szeretni senki.

18/L

2016. máj. 22. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, a felsorolásból, hogy kik írnak rád, kimaradtak azok akik neked nem tetszenek.
2016. máj. 22. 07:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok, mint te. 22 éves vagyok, de még mindig bennem él az, hogy fiatalabb koromban nap mint nap csúfoltak, de engem pont az ellenkezője miatt. Kövér lány voltam (még most sem vagyok olyan, mint amilyen szeretnék lenni, de dolgozok rajta), és a kövérségem miatt sokan bántottak. Az utcán utánam kiabáltak olyan dolgokat, amik még mindig bennem élnek. Gyakran kinevettek, gúnyt űztek belőlem. Még most is sokszor azt gondolom, hogyha nevetnek körülöttem, akkor a nevetés tárgyát én képezem, mégha ez nincs is így. Komolyabb kapcsolatom még sosem volt, csak egy futókaland, amiről azt gondoltam, hogy lehet azért kezdett a srác keresni, ismerkedni, mert tetszek neki. Így visszagondolva, lehet, hogy ez nem is így volt, csak épp azt látta, hogy, ha nincs senki sem, akkor engem biztosan megkaphat.

Én az önbizalmamat azzal próbálom helyreállítani, hogy, ha valahova elmegyek, próbálok barátkozni, ismerősöket szerezni, beszélgetni. Magabiztosnak mutatom magam, olyannak, akit nem lehet megbántani, inkább már elpoénkodom a dolgokat. Így, hogy már majd egy éve külön élek a szüleimtől az önbizalmam valamilyen szinten megnőtt, de nem igazán figyelnek fel rám így sem. Arcban én sem tartom magam csúnyának, de az alakom nem szép. A homokóra alak meglenne, de combban és csípőben erős vagyok. Sokat kell még azért tennem, hogy tetszek a férfiaknak. Bár, nem tagadom, sokszor elfog az irigység, amikor látom, hogy a tőlem sokkal csúnyábbnak, vagy a sokkal kövérebbnek van barátja, én meg még mindig egyedül vagyok. Ha rágondolok, hogy a legszebb éveim majd így fognak kárbaveszni, hogy nem tudom megosztani az örömömet és bánatomat senkivel sem, sírhatnékom van.

Jah, és azt elfelejtettem írni, hogy mosolyogj, ne a komorságot, szomorúságot lássák rajtad. Sok sikert! :)

2016. máj. 22. 08:30
 13/14 anonim ***** válasza:

18 évesen kérdezed ezt?

Majd kérdezd meg 28 évesen,akkor már nem alapja a kérdésednek,persze csak ha addig sem lesz senkid,de ezt kétlem.

2016. máj. 22. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem olyan régen mentem haza vonattal és útközben több állomáson is láttam, hogy kifejezetten "nem attraktív" emberek, (hogy szépen fogalmazzak), búcsúzkodtak egymástól (szerelmes párok), volt vagy 4-5 így elszórva az állomásokon. Alacsony, kövér fazon a még kövérebb barátnőjével "nyalta" egymást. Nagyjából így nézett ki a kép. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha így is egymásra találhatnak az emberek akkor neked is könnyen menne. Feltéve, ha tényleg akarod, mert szerintem a te igazi gondod az, hogy nem is akarsz magad mellé senkit igazán, csak zavar, hogy mondjuk az ismerőseidnek van kapcsolata, neked meg nincs és ezért kívülállónak, furának fogsz tűnni. Erre pedig csak azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz másokkal ilyen szempontból, mert senkinek nincs beleszólása a te életedbe. Persze ha vannak igazán jó barátaid nyugodtan adj a véleményükre, de ne kifejezetten az ő és a társadalom elvárásai alapján akarj élni. Nőként pedig amúgy is akkor lesz barátod amikor csak akarod, csak egy kis nyitottság és szándék kell hozzá.
2016. máj. 22. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!