Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogorvostanhallgatóként pincér barátom van, mi lesz így ebből?
Úgy látom rajta, hogy nem igazán tudja elfogadni a helyzetet. 5öd éves vagyok, nem sokára végzek, és előreláthatólag családi praxisban fogok dolgozni valószínűleg jó fizetéssel.
A legnagyobb probléma az ő hozzáállása, hogy nem tudja elfogadni, hogy valószínűleg többet fogok nála keresni. Ugyebár 2 év kapcsolat után úgy érezzük mindketten, hogy jó lenne összeköltözni, és ilyen helyzetben akár közös, akár külön kasszán lennénk, azt mondja neki nagyon kínos lenne a különbség. Amikor veszekszünk valamin, mindig azzal jön, hogy nekem biztos milyen gáz ilyen proli csóróval járni, pedig engem egyáltalán nem zavar a helyzet, szeretem őt és hiszek benne, hogy meg tudnánk oldani a problémákat.
Tehát úgy érzem megmérgezi a kapcsolatunkat a kisebbségi komlexusa, amin nem tudom, hogyan segíthetnék neki túllépni.. Soha nem éreztettem vele olyasmit, amiből ennek kellene következnie, és a családom is szereti, elfogadja őt. Ennek ellenére gátlástalanul pocskondiázza a a diplomásokat (így engem is) hogy mi aztán nem dolgozunk meg jogosan a magasabb fizuért.
Van valakinek bármi ötlete? Úgy érzem, hogy ez nem fog így működni.
Mi lenne? Szakítotok idővel és kész.
Kapcsolatok 98%a erre jut, tök8, hogy 1 évet vagy 25 évet töltenek együtt.
Nem az a gond,hogy te többet fogsz keresni hanem az,hogy az ő jövedelme alacsony.Ha mindketten jól keresnétek nem lenne gond,hogy a te béred kicsit magasabb.
A barátod sajnos rossz természetű ember,én azon csodálkozom,hogy ez az élet más területein nem ütközik ki.Nem értem például hogyan jöhet ki jól a szüleiddel amikor ilyen a hozzáállása a diplomás emberekhez.
Ha nem találtok neki egy jobban fizető állást akkor sajnos szét fogtok menni,de lehet,hogy ő még attól sem nyugodna le.Hiszen a te státuszoddal van a baja és a fizetés ennek csak az egyik oldala.
Már bocsánat, de milyen felfogás az, hogy a pasi elvárja, hogy több fizetést kapjon, mikor a feleségének is ugyanolyan, ha nem jobb végzettsége és beosztása van.
Én kifejezetten sértőnek tartom, hogy egy férfi természetesnek veszi, hogy ő keres jobban. Miért is?
Nagy gond ez!
Ugy a jo ha sznob a sznobnak, alja ember at aljanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!