Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogorvostanhallgatóként pincér barátom van, mi lesz így ebből?
Úgy látom rajta, hogy nem igazán tudja elfogadni a helyzetet. 5öd éves vagyok, nem sokára végzek, és előreláthatólag családi praxisban fogok dolgozni valószínűleg jó fizetéssel.
A legnagyobb probléma az ő hozzáállása, hogy nem tudja elfogadni, hogy valószínűleg többet fogok nála keresni. Ugyebár 2 év kapcsolat után úgy érezzük mindketten, hogy jó lenne összeköltözni, és ilyen helyzetben akár közös, akár külön kasszán lennénk, azt mondja neki nagyon kínos lenne a különbség. Amikor veszekszünk valamin, mindig azzal jön, hogy nekem biztos milyen gáz ilyen proli csóróval járni, pedig engem egyáltalán nem zavar a helyzet, szeretem őt és hiszek benne, hogy meg tudnánk oldani a problémákat.
Tehát úgy érzem megmérgezi a kapcsolatunkat a kisebbségi komlexusa, amin nem tudom, hogyan segíthetnék neki túllépni.. Soha nem éreztettem vele olyasmit, amiből ennek kellene következnie, és a családom is szereti, elfogadja őt. Ennek ellenére gátlástalanul pocskondiázza a a diplomásokat (így engem is) hogy mi aztán nem dolgozunk meg jogosan a magasabb fizuért.
Van valakinek bármi ötlete? Úgy érzem, hogy ez nem fog így működni.
két harmonikus ember le sem szarja a fizetésbeli kölönbségeket...kicsi pénzzel is boldog.
Lehet hogy sznob vagy és az nem tetszik neki. Én küldtem el csajt a fenébe mert az volt a mániája hogy öltöny meg ilyen szarságok. Ő sikeres híres személy, én meg nem vagyoka külsőséges embere, szóval arrivvve dercsiii a gazdagok nem az én világom. Egyébként a problémádat sok helyen látni máshol is. Ez egy ilyen világ, hasonló a hasonlóhoz...megszöksz megszöksz, és csak dominásabb tudja befolyásolni a gyengébbet vagy vége az egésznek.
:)
7#
De. A jó az lenne, ha mindegy lenne, de sok férfit neveltek úgy, h a FÉRFI A CSALÁDFENNTARTÓ! És ha nem így van, akkor nem ér semmit. Emiatt van az itt felvázolt probléma is...
Ismertem olyan joghallgatót akinek kóműves voltna barátja, ráadásul jó, de mert nem érezte magát jól az egyetemi összejöveteleken, el kellett menniük , aztán már a lány se.mehetett, aztán kevesebb tárgyat vett fel, h a srác kedvére tegyen, így aztán talán 8év alatt végezte el (?) aztán megsuakadt az ismerettség. szerintem nem is talált magának állást ilyen hozzáállással. Aztán maradhatott háztartásbelinek. És örűlhetett a fiú, h egyedül ő a kereső.
A te barátodnak is aza kellene, h "felnézz ra" MINDEN SZEMPONTBÓL. szerintem ez nem fog összejönni neki, és teljesen megméddezi a kapcsolotatokat 😐
Te barátodnak egy 8 általánost végzett lány kell aki felnéz rá, és mellette nem érzi magát 0-nak.
Ne hagyd magad lehúzni.
Bocs, de egy kicsit más szempontból látom ezt: te mit vársz egy pincértől? Miről fogsz vele beszélgetni? Most miről beszéltek? Miért vagy egy olyan emberrel, akinek az volt az ambíciója az életben, hogy elvégezzen egy gagyi szakmunkást? stb. stb.
Szerintem sajnos a barátodnak igaza van. Guba a gubához...
(Tudom, g*ci vagyok,)
Az inteligencia és a műveltség nem a szakmától függ (előttem szólóknak)
Szerintem sem érdemes ezt így folytatni sajnos...Ha nem érti a helyzetet és nem tud változtatni a komplexusán kár egymást idegelni.( Esetleg nem gondolkodott azon,hogy hajón dolgozzon? Sokat kereshetne)
Ja,még 16-os vagyok és fősulis.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!