Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg?
Figyelt kérdés
Áprilisban Spanyolországban nyaraltam és megismerkedtem egy pasival, akit már az első találkozás alkalmával vonzónak találtam. A pasi abban a hotelben volt pincér, ahol én is megszálltam. A nyaralás alatt elég közel kerültünk egymáshoz, fizikailag és lelkileg is. Ő elmondta, hogy ha nem élnék távol tőle, több is kialakulhatna köztünk. A legszebb emlékeim köthetők hozzá és már akkor elhatároztam, hogy a visszamegyek hozzá. Csak sajnos, semmit nem tudok róla. Csupán a nevét, de azt gondoltam a hotelben úgyis megtalálom. Nyáron lefoglaltam a repülőjegyet, szállást stb, csakhogy közben kiderült, hogy a Ő már nem dolgozik ott és így nem tudom hol találhatnám meg. Van esetleg ötletetek?2015. okt. 21. 21:19
1/6 anonim válasza:
az nagyon jó, ha huan vagy gomez, és tipikus spanyol feje van, mert akkor soha nem fogod megtalálni...
3/6 anonim válasza:
"A nyaralás alatt elég közel kerültünk egymáshoz, fizikailag és lelkileg is."
Jaj de megy mar a kamuzas, magyarul is nehez, de te mar idegen nyelven minden legbelso gondolataid ki tudod fejezni a masiknak. cabrona
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves előző válaszoló! Attól, hogy Te nem beszélsz nyelveket még nem kell megkérdőjelezni más nyelvtudását. Képzeld külföldön élek felsőfokú angol és svéd nyelvvizsgám van, illetve társalgási szinten tudok spanyolul. ;)
2015. okt. 29. 23:56
5/6 anonim válasza:
Hát, mondjuk, ha ezzel kezdenéd a személyzetet ostromolni, hogy nem tudják-e véletlen, hogy merre jár, nem feltétlenül adhatják ki ezt; meg lehet, h ki is raknának, ha folyton faggatóznál, szóval szerintem is fészbuk; vagy ha a sors úgy akarja, hogy találkozzatok mégegyszer, akkor úgyis fogtok, mondjuk ez kicsit durva meg üresen, semmitmondónak hangzik elsőre.
6/6 A kérdező kommentje:
igen, én is azt gondolom, hogy nem adhatják ki sajnos.
2015. okt. 30. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!