Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem idegestő nőként az, hogy állandóan megkérdezik hogy miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 13:25
1/11 anonim válasza:
Igen idegesito tud lenni.
Tenyleg amugy miert nincs baratod?
2/11 anonim válasza:
Igen,nekem is idegesítő,de én tudok rá válaszolni.
3/11 rrrrrreennnnn válasza:
Rohadtul!!!!Èn a falnak tudtam menni ettől.Aztan ha valami durvàbbat beszoltam,főleg a pletykàs megkeseredett vémasszonyoknak,mèg én voltam a bunkoci!De amugy kérdezhetek valamit?Miert nincs baràtod?:-)
4/11 rrrrrreennnnn válasza:
Ja,és nem is kell ra valaszolni,még.ha tudnàl is.Mert kb.mondenkinek annyi köze van hozzà,mint nekem Brad Pitthez.
5/11 anonim válasza:
Nagybátyám kb mást se tud tőlem kérdezni, szerintem már ő jobban várja hogy barátom legyen, mint én, eléggé idegesítő... (20N)
6/11 rrrrrreennnnn válasza:
Simàn leosztottam az.ilyet.Ez mindenkinek magànügye.Te mikor kérdezted nagybàtyàdat,hogy mikor szexelt utoljàra?Èn ilyenekre vagy ilyenekt vàlaszoltam,vagy a csajhos nyelvű màs dolgain nyelvüket köszörülő makmoknak meg hogy közben bevonultam apàcànak és van baràtom,méghozzà a pap.Meg ilyen baromsàgokat.Hogy észrevegyék magukat és pofa befog.El lehet ballagni.
7/11 anonim válasza:
Nagybátyám 27 éves, és tudom róla, hogy minden hétvégére jut neki nem is egy csaj... Általában csak forgatom a szemeim és elkezdek vmi másról beszélni :D
9/11 anonim válasza:
Igen idegesítő.
Fogalmazz meg egy kemény viszontválaszt, hogy leálljanak vele.
10/11 anonim válasza:
Igen az volt régen .
most házasok vagyunk most az idegesítő hogy mikor lesz baba még pár évig nem igen lesz mindig lesz valami ami idegesítő lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!