Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezdem azt érezni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdem azt érezni, hogy az itt állandóan férfiaknak igaza van?

Figyelt kérdés

Elôször baromira untam, hogy állandóan azzal jönnek, hogy a nôknek csak a külsô fontos, meg elhordták mindennek ôket, de kinyitottam a szemem, és kezdem azt érezni, hogy igazuk van. Biztos vagyok benne, hogy vannak normális lányok, de a valóságban nemigen találkozni velük (eggyel se találkoztam). Sok baromi normális lányismerôsömrôl derült ki, hogy igazából felszínes, de marhára. Jönnek a szar dumájukkal, közben nedvesedik a kis nunijuk a helyes 30 kilós kis köcsögökre, meg a sok bájgúnár kretnénre, csak azért mert "helyes". És még az elônytelenebb külsejû lányok között is sok ilyen van, és az a szomorú, hogy össze is jön nekik, mivel a férfiak nagy részének reális elvárásai vannak egy nô felé a külsôt illetôen. Sok lány haverom van, amikor egy társaságban vagyok velük, és hallgatom a beszélgetésüket a helyes srácokról, felfordul a gyomrom. Egyszer nem hallottam olyat, hogy azért tetszik nekik valaki, mert annyira jófej, figyelmes, kedves, normális etc...

Szerintem a pénz se fontos (az én korosztályomban legalábbis nem vettem észre (18)), csak a külsô. Szánalmas, hogy a sok kis csitri ágaskodik a helyeske srácok fäszáért, akinek aztán csak egy kiadós dugásra kellenek, aztán meg csodálkoznak, meg könyörögnek neki, hogy fogadja vissza ôket, miközben a normális srácokat szarba se veszik, ha nem jóképû. Én tudom, hogy az ilyen lányokkal nem kéne foglalkozni, de ha egyszerûen nem találkozni normálissal? Tudom, hogy vannak igazi, jóarc, normális lányok, de a valóságban nem találkozni velük.

Elôször undorodtam az ilyen demagóg szar szövegektôl, mint amit én is írtam, de kezdek rájönni, hogy így van.

És az a legviccesebb, hogy úgy se kellek nekik, hogy teljesen normálisan nézek ki. Nem vagyok alacsony (187 cm), nem vagyok ronda, teljesen rendben van az arcom, nem vagyok hájas, nem vagyok nádszál, sportolok, normálisan, férfiasan öltözköm, nem úgy, ahogy a sok kis bzi páwa ecsethajú gyerek, adok magamra... Az össz bûnöm, hogy nem vagyok helyes fiú. Csak egy átlagos, normális srác.

18f

2015. szept. 24. 22:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Állandóan rinyáló* elírtam
2015. szept. 24. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Igazából helyesnek sem kell lenned,csak vegyél fel egy "vagány" stílust,öltözz páwásan,csináltass ecset hajat,és tapadnak is.
2015. szept. 24. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
végre rá jöttél! normális lányt találni kb tűt a széna kazalban szitu
2015. szept. 24. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Idén körülbelül az ötödik ilyen kérdést olvasom fiatal sráctól, és lehet meglepődnél azon, ha azt írnám, hogy férfikedvelő, férfiak társaságában, ill kimondottan csakis abban megforduló és azt élvező, régóta párkapcsolatban élő nők is szóról szóra ugyanezt vallják a saját nemükről. Tehát felvilágosult, tulajdonképpen férfiak között élő nők rühellik úgy a saját nemüket, hogy arra még a legfanatikusabb nőgyűlölő sem lenne képes.
2015. szept. 24. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Igazán nem értem,hogy akkor miért nem találsz csajt.
2015. szept. 24. 22:45
 6/13 anonim ***** válasza:
8%
És akkor jönnek azzal,hogy a páwák nevetségesek.Érdekes,mindig a páwák mellet vannak a jobb nők.:D
2015. szept. 24. 22:47
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
lehet, hogy belülről kellene rendbe raknod magadat, mert amit itt leműveltél az nem semmi :D
2015. szept. 24. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

ott vagy köztük tűz közelben erre benyeled a hülye dumájukat ahelyett,hogy leválasztanál egyet a csoportból és megpróbálnád megdugni.

tanuld meg egyszer és mindenkorra-semmit sem jelent az hogy a nők mit mondanak.sőt,általában pont az ellentéte az igaz.

2015. szept. 24. 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

Eljön az a nap, mikor a férfiak el tudják dönteni, hogy azt vágják a nők fejéhez, hogy a kigyúrtakat szeretik, vagy azt, hogy a sovány szépfiúkat? Eljön az a nap, mikor elmagyarázzák, hogy miért nem felszínesség az alapján feltételezni valakiről hogy hűtlen, bunkó és csak dugni akar, hogy hogyan néz ki? Eljön az a nap, mikor elmondják, hogy férfitársaságban miért lehet az a téma, hogy melyik lánynak milyen a segge és mekkora a melle, míg a nőknek arról kell diskurálniuk, hogy ki engedte aznap maga elé az ajtóban, adta át a helyét a buszon, segített át egy nénit az úton?

Lesz ilyen nap...?

2015. szept. 24. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
srck. kövezzetek meg, de nyáron elfostam magam, hogy vágatok valami jampec sérót, meg kicseréltem a karika fülbevalómat ilyen neon bógáncsra, meg összeválogatom a ruháimat, úgy ahogy a leg undorítóbb. 19évesen jött a nagy pofára esés. miért nem volt eddig barátnőm? szeptember eleje óta kb 20 csaj jelölt be fszbukkon. 4en rámírtak XD és rohadtul leszarják hogy mit írok meg mit mondok nekik. max 1hét pukkadás után egyszer csak mintha elfelejtették volna hogy meg lettek sértve. ami most lezajlott a fejemben az elmúlt hetekben az kész vicc.
2015. szept. 24. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!