Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezdem azt érezni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdem azt érezni, hogy az itt állandóan férfiaknak igaza van?

Figyelt kérdés

Elôször baromira untam, hogy állandóan azzal jönnek, hogy a nôknek csak a külsô fontos, meg elhordták mindennek ôket, de kinyitottam a szemem, és kezdem azt érezni, hogy igazuk van. Biztos vagyok benne, hogy vannak normális lányok, de a valóságban nemigen találkozni velük (eggyel se találkoztam). Sok baromi normális lányismerôsömrôl derült ki, hogy igazából felszínes, de marhára. Jönnek a szar dumájukkal, közben nedvesedik a kis nunijuk a helyes 30 kilós kis köcsögökre, meg a sok bájgúnár kretnénre, csak azért mert "helyes". És még az elônytelenebb külsejû lányok között is sok ilyen van, és az a szomorú, hogy össze is jön nekik, mivel a férfiak nagy részének reális elvárásai vannak egy nô felé a külsôt illetôen. Sok lány haverom van, amikor egy társaságban vagyok velük, és hallgatom a beszélgetésüket a helyes srácokról, felfordul a gyomrom. Egyszer nem hallottam olyat, hogy azért tetszik nekik valaki, mert annyira jófej, figyelmes, kedves, normális etc...

Szerintem a pénz se fontos (az én korosztályomban legalábbis nem vettem észre (18)), csak a külsô. Szánalmas, hogy a sok kis csitri ágaskodik a helyeske srácok fäszáért, akinek aztán csak egy kiadós dugásra kellenek, aztán meg csodálkoznak, meg könyörögnek neki, hogy fogadja vissza ôket, miközben a normális srácokat szarba se veszik, ha nem jóképû. Én tudom, hogy az ilyen lányokkal nem kéne foglalkozni, de ha egyszerûen nem találkozni normálissal? Tudom, hogy vannak igazi, jóarc, normális lányok, de a valóságban nem találkozni velük.

Elôször undorodtam az ilyen demagóg szar szövegektôl, mint amit én is írtam, de kezdek rájönni, hogy így van.

És az a legviccesebb, hogy úgy se kellek nekik, hogy teljesen normálisan nézek ki. Nem vagyok alacsony (187 cm), nem vagyok ronda, teljesen rendben van az arcom, nem vagyok hájas, nem vagyok nádszál, sportolok, normálisan, férfiasan öltözköm, nem úgy, ahogy a sok kis bzi páwa ecsethajú gyerek, adok magamra... Az össz bûnöm, hogy nem vagyok helyes fiú. Csak egy átlagos, normális srác.

18f

2015. szept. 24. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is ugyan ez a véleményem pedig néhány évvel idősebb vagyok. Nem mondom, hogy nincsenek rendes nők, de egy fecske nem csinál nyarat. Egyszer sem hallottam még tőlük olyat, hogy -hú láttad azt a srácot? Képzeld, nagyon rendes. Úgy összejönnék vele. Ez úgy szokott elhangzani, hogy "olyan helyes pasi". Nem lenne ezzel semmi gond, ha nem azt hírdetnék, hogy nekik normális férfi kell. Sok haverom van, sokan megbíznak bennem és általában elmondják, hogy melyik csajt sikerült megdugniuk és miket megtudtak róluk. Van, hogy a szívem összerándul, egy világ dől össze bennem. Nem mindnél, mert van akiről el tudom képzelni, hogy régen dugja már a fél világ. De amikor olyanról derül ki akit néztem valamibe, hogy automataként szopik két pálinka után az azért megrenget. Kapásból öt olyat tudnék felvázolni, de nem hinné el senki. Én nyílt lapokkal játszok, cafka nem kell, csak normális jellemű, akivel egy életre lehet tervezni. És jól nézzen ki, csinos és nőies legyen. Én ezért a hűségemet és szinte mindent megadok, külsőre nem vagyok rossz, csak el kell fogadni. De látom, hogy ilyen NŐT találni szinte mindenen túlnyúló nehézség.
2015. szept. 24. 23:49
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

Tudod kedves Kérdező, mindenkinek megvan a saját ízlése. Nekem az egészből az jött le, hogy ki vagy bukva, mert rád nem néz senki azok a csajok közül mint potenciális párjelöltre. Ez sokunkkal fordult elő 18 éves korban, de fiatalabban is és később is. Voltak időszakok, most ilyen típusú tetszett, aztán olyan... Ez szerintem még 18 éves korban is előfordulhat. De nem emlékszem, hogy szidtam volna mindenkit, fiút lányt mert nekem nem jött össze. Én az adott személyre voltam kiakadva mindig. Vagy ha valaki bántott. Ha te ezt így hangoztatod amit, csak kétségbe esetten nőt fogni akaró egyénnek tűnsz aki a világra keni a szerencsétlenségét. Próbálkozz más közegben! Kicsit idősebbek közt és viselkedj férfiként! Önbizalmaddal neked is gondok vannak, alakíts azon is, az a te bajod okozója.

Amikor megismertem a párom, én a lelkébe szerettem bele mivel a neten beszéltem vele a távolság miatt. Aztán találkoztunk is. Összejöttünk, azóta is együtt vagyunk. Mielőtt leírsz tenyleg mindenkit, én vele úgy voltam. 21 évesen. S alkatra ő 190 cm 134 kg és nem páva. De a külsőjét is szeretem és helyes fiú a párom. Egy kapcsolathoz kell a belső és a külső is! Lelkileg paszoljatok, s legyen meg a vonzalom is. Nem elég csak ez vagy csak az. Mindkettő fontos.

15-17 évesen nekem is voltak olyan plátói szerelmeim, akiket mivel nem is ismertem csak láttam hogy viselkedik, de oda voltam értük.. de aztán rájöttem az csak testivonzalom volt inkább semmint igazi szerelem. De ebben a korban sokszor fordul elő a rajongás mondjuk úgy. Ezen ne légy kiakadva!

2015. szept. 25. 07:30
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Én azt mondom, hogy igazad van és baromira nincs igazad...

A környezetedben lehet sok ilyen van, de talán azért nem találkoztál rendes lánnyal, mert te észre sem veszed!

Én saját magam tapasztaltam meg, hogy vannak igenis olyan lányok akiknek nem a külső a lényeg...

Tök átlagos kinézetű vagyok, az átlagnak inkább az alja, vagy közepe fele, szerintem 10-ből 8 csaj ránézésre nem lát bennem semmi extrát...de talán 20-ból 19...ki tudja...

Van pár hátrányos külső tulajdonságom...

Volt egy csaj akivel a boltból haza felé találkoztam, barátnőjével + egy babával volt, látszott rajta, hogy sírt, megkérdezte van e zsepim, mondtam, hogy nincs, de hazaugrok és hozok...2db 10-es csomag zsepivel visszamentem (2 percre laktam), és a csaj nagyon örült neki, elég sokszor elmondta mennyire aranyos vagyok...

Ez volt a kezdet, később nagyon sokat ölelgetett, sokszor találkoztam vele, én nem akartam tőle semmit, segíteni akartam neki összejönni a gyereke apjával (szakítás miatt sírt), meg jól el lehetett vele és a barátnőjével beszélgetni...volt egy haverom magasabb, izmosabb, helyesebb volt nálam ő nem sokkal előttem ismerte meg a 2 lányt...furcsa mód a jobb tulajdonságai ellenére mégsem érte rajongtak, mind2 lány kb a 2 csomag zsepiért meg a kedves szavakért inkább engem választott...később a gyerekes csaj konkrétan megkérdezte, hogy miért nem dugtam meg amíg nem volt együtt a gyerek apjával (szerintem nem csak szexet akart tőlem, viszont feltételezte az elején, hogy arra megyek)...

A suli egyik legnépszerűbb lánya egy nagyon kedves rendes (még szűz!) aranyos mosolygós lány volt. Itt van bennem az a kép amikor megláttam...a mosolyát...rá kb 1 évre volt lehetőségem megismerni, előtte azt se tudtam ki ő, csak a kereszt nevét tudtam...ugye a suli egyik legnépszerűbb csaja, 10-ből 9 srácnak bejött, akiktől hallottam, hogy nem jön be nekik szerintem ők csak elérhetetlennek látták és ezért mondták...kb bárkivel összejöhetett volna, ha kezdeményez...nála nem mertek kezdeményezni, mert elérhetetlennek gondolták...én megpróbálkoztam vele...pár hónap alatt több egyértelmű jelzést adott, hogy zöld utam van, csak én hülye nem álltam készen egy kapcsolatra...egy olyan lány aki kb akárkivel összejöhetett volna, nagyon kedves rendes lány, nem beképzelt önző p1cs4, simán összejött volna velem egy tök átlagos számára unalmasabb életet élő személlyel...ő járt bulizni, meg sok haverja volt, én meg inkább otthonülős pár haverral kapcsolatot tartó személy voltam...és a külsőségről ne is beszéljünk, hogy ő külsőre nagyon szép, mosolygós volt, én meg átlagos...

És még volt pár lány akiknek bejöttem, de főleg inkább a viselkedésem, hogy tudok laza viccelődő lenni, megtudom nevettetni őket, de mellette tudok komoly is lenni, vannak céljaim...

Aztán végül 21 évesen úgy éreztem készen állok egy kapcsolatra (7 év depresszió után)...

3 társkeresőre regeltem, fizettem, hogy levelet tudjak küldeni, persze 0 siker :D aztán emlékeztem, hogy itt milyen jókat nevettem pár válaszon és feljöttem ide megint nevetgélni, mert magam alatt voltam...aztán beszélgetni akartam valakivel (neten/személyesen a legjobb barátom van csak akit beavatok mindenbe, a depressziómról még a családom se tudott...).

És végül első este 3 tök kedves csajjal leveleztem akkor még nem ismerkedési szándékkal...később rájöttem, hogy lehet ismerkedni is, igaz nem ez az oldal funkciója, de lehetőség van rá...

Szándékosan hátrányos képpel ismerkedtem (ismerőseim akiknek mutattam a képet, kb mindenki azt mondta, hogy 1000x jobban nézek ki a valóságban mint a képen).

Akit én kerestem az egy nagyon kedves rendes lány volt...

Voltak akik a kép után lekoptattak, volt olyan akivel a távolság miatt nem jött össze a dolog...

Elég sok kedves lánnyal megismerkedtem, egy részüknek a képem láttán sem ment el a kedve az ismerkedéstől...

2 lánnyal találkoztam innen, az egyikkel csak barátilag a másik a barátnőm :)

A történet rövid, egy este rám írt, mert szimpatikusnak talált a válaszaim alapján aztán pár éjszakát átbeszélgettünk írásban skypeon, pár napra rá találkoztunk, de már skypeon nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak...és végül összejöttünk...

Ő is átlagos kinézetű, de neki szép arca van, mondjuk az első találkozásunkkor az ekcémája miatt kevésbé volt előnyös az arca, mert akkor pont kicsit foltos volt...azóta mondjuk egyszer sem volt az arcán, amióta jobb a hangulata azóta még az ekcémája sem annyira durva mint megismerkedésünkkor...

Őt nem zavarta, hogy a kép elég hátrányos...vagy épp nem vagyok kigyúrt...

Vannak olyan lányok akik a felszín alapján döntenek, vannak olyan lányok akiket megfelelő belsővel megtudsz nyerni még ha a felszín alapján elsőre nem volt esélyed...

Nem a buta cicababa típusnál kell próbálkozni, hanem a megfelelő partnert kell megtalálni...persze ha neked a plázap1cs4k jönnek be akkor hozzájuk kell alkalmazkodnod...

22F

2015. szept. 25. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!