Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kiszemeltemet -aki amigy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kiszemeltemet -aki amigy vevo lenne egy kapcsolatra-, ugyanigy hivjak mint anyamat, es hasonlit is ra, emiatt ugy erzem nem fog menni?

Figyelt kérdés
Szoval anyukam neve Eva. Az egyetemen van egy lany, eloszor csak neztuk egymast, egymasra mosolyogtunk, bufeben egymasra koszontunk, o is zavarba jott, es en is, stb. aranyosan jott ki. Egyik csoporttarsamtol megtudtam, hogy teljesen oda van ertem (mi tagadas, en is o erte), es szivesen randizna velem. Megtudtam, hogy ot is Evanak hivjak. Ekkor meg nem volt baj. Laborgyakorlaton mindig neztuk egymast, mosolyogtunk egymasra, es itt ugye kozelebbrol volt erre lehetoseg, es neha olyan furcsa erzesem volt, mintha deja vu-m lenne. Otthon ultem a konyhaban, tanultam, anyukam fozott, tett vett, felneztem a konyvembol, es ekkor kikerekedtek a szemeim. Ezert volt furcsa erzesem: A ket Eva mozdulatai, gesztusai olyan szinten egyformak, hogy az valami felelmetes. Csak, hogy tetezzem a dolgot, meg a hajuk is sotetbarna, de legalabb nem egy a fazonjuk. Ez ota a felismeres valami megtort en nem tudok mar ugy nezni ra. :( a szomoru az, hogy a lany szep is, okos is, jofej is, es tetszem neki. Mi a francot csinaljak?
2017. jan. 14. 08:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudod esetleg szívemnek hívni, vagy valami másnak? Tényleg első kapcsolat, ilyenkor sok gátlást le kell győzni, szerintem azért adj egy lehetőséget neki.
2017. jan. 14. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem megy, akkor nem megy!

Ennyi volt!

2017. jan. 14. 14:39
 13/14 A kérdező kommentje:
De irtam, hogy nem a nevvel van a gond. Tudom, hogy gyakori. Hanem azzal, hogy minden mozdulata, a gesztusa, meg az is, ahogy all, setal, olyan, mintha anyam tenne. Az, hogy a neve is az onmagaban nem erdekes, csak ez esetben tetezi a dolgot.
2017. jan. 14. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy te mennyire vagy népszerű srác, mennyire könnyű becsajozni, de a helyedben én biztos, hogy nem engednék egy lányt ilyen hülyeség miatt. Lehet, hogy frusztrál még, de ha tényleg beleszeretsz nagy ívben le fogod szarni, hidd el.
2017. jan. 14. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!