Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kiszemeltemet -aki amigy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kiszemeltemet -aki amigy vevo lenne egy kapcsolatra-, ugyanigy hivjak mint anyamat, es hasonlit is ra, emiatt ugy erzem nem fog menni?

Figyelt kérdés
Szoval anyukam neve Eva. Az egyetemen van egy lany, eloszor csak neztuk egymast, egymasra mosolyogtunk, bufeben egymasra koszontunk, o is zavarba jott, es en is, stb. aranyosan jott ki. Egyik csoporttarsamtol megtudtam, hogy teljesen oda van ertem (mi tagadas, en is o erte), es szivesen randizna velem. Megtudtam, hogy ot is Evanak hivjak. Ekkor meg nem volt baj. Laborgyakorlaton mindig neztuk egymast, mosolyogtunk egymasra, es itt ugye kozelebbrol volt erre lehetoseg, es neha olyan furcsa erzesem volt, mintha deja vu-m lenne. Otthon ultem a konyhaban, tanultam, anyukam fozott, tett vett, felneztem a konyvembol, es ekkor kikerekedtek a szemeim. Ezert volt furcsa erzesem: A ket Eva mozdulatai, gesztusai olyan szinten egyformak, hogy az valami felelmetes. Csak, hogy tetezzem a dolgot, meg a hajuk is sotetbarna, de legalabb nem egy a fazonjuk. Ez ota a felismeres valami megtort en nem tudok mar ugy nezni ra. :( a szomoru az, hogy a lany szep is, okos is, jofej is, es tetszem neki. Mi a francot csinaljak?
2017. jan. 14. 08:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Akivel legutóbb ismerkedtem, úgy hívták az anyját, mint az exemet. (Ettől még működhetett volna, de eléggé lehidaltam).

Azt mondják, tudat alatt hasonlóhoz vonzódunk, mint a szülőnk. Ha ez igaz, akkor semmi furcsa nincs a dologban.

A gesztusok hasonlósága ellen nem tudsz mit tenni, de a lánynak adhatsz egy más becenevet, ha zavar az azonos keresztnév.

2017. jan. 14. 08:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Huh! Megnyuggodtam, hogy azert masnak is bekavar valami nev dolog, es nem en vagyok a bolond.
2017. jan. 14. 08:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Amugy errol a tudatallati dologrol hallottam mar, de inkabb olyan formaban, hogy a lanyok valasztanak az apjukhoz hasonlo ferfit.
2017. jan. 14. 08:59
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
"Felnőtt" párkapcsolatok...
2017. jan. 14. 09:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Mi a problemad utolso?
2017. jan. 14. 09:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked ugyanaz tetszik, ami apudnak tetszett. Nincs ebben semmi baj, pláne, ha anyuddal is jó a kapcsolatod, nem értem, hogy miért kéne emiatt hagyni egy normális csajszit, akinek annyi a bűne, hogy Évának hívják, barna a haja, és a gesztusai hasonlóak anyudéhoz. Ne legyél már ilyen, menj rá, jöjjetek össze, és kész. 23/F
2017. jan. 14. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Először is, majd próbálj meg mielőbb leválni a "csöcsröl", komolyan.

Nagy eséllyel anyuci kicsi fia eset leszel 20 fölött...

A gyermek általában vagy ellentétes, vagy azonos a szülővel, és ez a párválasztásnál is jellemző.

A név, már bocs, de elég gyakori...

Gondolom anyud nem Évikének hívod...

2017. jan. 14. 09:08
 8/14 A kérdező kommentje:
De nem megy basszus! Vagy masnal is igy van? Velem van a baj? Hogy jojjek ossze egy olyan nohoz, akiben anyamat latom?! Ez mar tobb mint bizarr. Vagy nem?? :/
2017. jan. 14. 09:10
 9/14 A kérdező kommentje:
7! Nem kell suttyonak lenni. Nem vagyok "csocson". Mi a fene bajod van???
2017. jan. 14. 09:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Azért volt idézőjelben, hogy ne rágj be!

Első jel, a tagadás. ;)

2017. jan. 14. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!