Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak az izmos ferfiaknak, illetve a jó anyagi hátterű ferfiaknak van eselyük komolyabb kapcsolatra?
Mar sajnos elegge elvagyok keseredve... 23 eves vagyok es fiatalabb koromban volt egyet len kapcsolatom... sajnos csak egy dolgot tisztelek magamban, hogy ha valakit szeretek akkor azt ugy is gondolom.. nem csak ugy mondom... kotodo tipus vagyok. De viszont semmi mas jo dolog nincs bennem..
Mackos alkatu vagyok.. nem egy nagy onbizalmam van.. teljesen ugy erzem hogy ilyen dolgok mellet sohasem lesz melletem senki sem aki ugyan ugy szeretne mint en ot... hiaba nem iszom.. nem drogozom nem dugok meg minden masodik lanyt.. nem a tipikus vagany gyerek vagytok... de ha nincsenek meg azok a kulso dolgok akkor eselyem nincs ?:/ hibakert elnezest.. telefonrol irok 23/f
Az, hogy kinek van esélye, nem kérdés. Mindenkinek van esélye. És nem is az a kérdés, hogy most a kockás has, meg a pénz-e a nyerő (persze mindenki tudja, hogy nyerő). A lényeg az, hogy a nők egy szilárd támaszt keresnek. Az izmosság növeli a fizikai biztonság érzetet. A pénz az anyagi biztonságot. Lehetsz szimpatikus egy nőnek a belső értékeid alapján, de ha nem érzi a biztonságot (olyan típusút, ami neki fontos), akkor nem fog vonzalmat érezni és ez független attól, hogy milyenek a belső értékei.
28F
1. A legvonzóbb emberek, azok akik egészségesek. Se a túl sovány, sem az elhízott, sem a kokszos nem lesz soha vonzó, mert nem egészséges.
Az egészség testmozgással és jó táplálkozással érhető el, ez nem fog változni akárki akármennyire sajnálja magát.
2. Ha megvan az egészség, akkor a kommunikáció és az intelligencia számít, főleg ha komoly kapcsolatra vágysz.
3. Ha megvan az első két pont, az sem jelenti azt, hogy mindenkinek tetszeni kell, mert senki sem tökéletes.
A tökéletlenségét (emberiségét) elfogatott férfi, aki tesz az egészségéért, intelligens, érzelmi szempontból felnőtt és képes jól kommunikálni. << Ezt hívják a nők vonzó férfinak.
szerintem sajnos az izmosság önmagában nem elég, ha másféle gondjaid vannak a külsőddel és nincs meg a jó összhatás.
(F-ként mondom)
"Nem, csak nem a topmodell nőknél kell próbálkozni,hanem a saját szintjükön."
Na, ezért a dumáért a halálbüntetést vissza kellene hozni...
Hol vannak az emberek bekategorizálva 'szintekre'??? Még mindig nem sikerül felfogni egyeseknek h a szépség teljesen szubjektív.. Van akinek a topmodell nem jön be kicsit se, de a valaki által csúnyácskának titulált lányért meg teljesen oda lesz. De tudom, ez magas
Én szerintem csak arra utalt, hogy attól még, hogy szép nem biztos, hogy intelligenciában meg érzelmileg is helyt állna egy kicsit értelmesebb férfivel.
Értelmi szempontból gondolta szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!