Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan ferfi/no, akihez nem fog felerni senki?
Ez nem pont a 'felérni hozzá ésszel'-kategória, hanem szimplán csak nagyon érdeklődő és nyitott az illető. Legalábbis a leírások alapján. Annyira meg egyáltalán nem durva, hogy így sápítozz, hogy lesz-e kapcsolata, jaj, jaj -.-
Ha ő átlag feletti, akkor te a leírások alapján átlag alatti vagy. Így persze nagyobbnak tűnik a különbség.
Alapkérdéshez: én is sokszor úgy érzem, mintha nem illenék bele ebbe a világba, de én nem ilyen szociális téren (azaz nincsenek híres ismerőseim meg nem szerzek könnyen barátokat) hanem inkább a belső világomban vagyok más szinten. Hamar megtanulok bármit, szintén kb mindenhez hozzá tudok szólni, csak nem minden érdekel. Az emberek általános megnyilvánulásai pedig sokszor fájdalmasan ostobák és nem értem hogy lehet ekkora marhaságokat beszélni :D
És néha azt érzem, hogy esélytelen találni egy lányt, aki legalább megérti az elmémet. Nem feltétlenül szintről beszélek, hanem típusról is. Nem okosabbnak tartom magam mindenkinél, hanem más típusúnak.
25/F
darukezelo.
milyen magasan ul mar....
Ő valószínűleg a 30-as korosztályból fog párt találni, erre készülj fel. A mai 20-on éves fiúk nem az ilyen műveltségről és életfelfogásról híresek. De a jó hír az, hogy szerintem simán talál magának férfit, mert amit leírtál az nekem tök bejön.
33/F
Mindenkinek megvan a maga igényszintje. Egy plázacicának nyilván az a fontos, hogy a potenciális partnere legyen kigyúrt, jóképű és gazdag - ennek is csak viszonylag kevés férfi képes megfelelni. Egy intelligens, művelt, ambiciózus nőnek meg az a fontos, hogy a társa is legyen hasonló szinten. A jó hír, hogy vannak ilyen férfiak (a párom is ilyen), csak meg kell találni.
Nálam jó időbe telt, mire tudatosult, hogy nem kell random próbálkozni mindenkivel, aki megtetszik, hogy hátha összeillünk, hanem jó, ha ezerből egy férfi illik hozzám. Onnantól már az ismerkedés során tudatosan figyeltem arra, hogy az illetőnek milyen az agyi kapacitása. És ez egyáltalán nem zárja ki, hogy a többi tényező is "stimmeljen", a párom amellett, hogy szellemi partner, még vonzó is számomra és szexuálisan is remekül összepasszolunk.
Az egyedüli gond az, hogy el kell viselni azoknak a fröcsögését, akik nem ütik meg a mércét, mert sajnos tapasztalom, hogy egy átlagos (pláne átlag alatti) intelligenciájú férfi egyszerűen nem is érti, hogy mire van igényem. Egészséges önértékeléssel ezen túl lehet lendülni. Egyszerűen csak meg kell érni a megfelelő társ megtalálására. 19 évesen még bőven van rá ideje.
Huginak csak akkor lesz gondja ha kigyúrtság és az okosság is elvárás.
Majd eldönti melyikből emged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!