Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben jól megy az ismerkedés, de ott nehéz szűrni az embereket, az interneten meg nagyon sok bizalmatlan, beteg emberbe, kamuprofilosba, vagy fusztrált idiótába futok bele, mit tegyek? (25f)
Próbáltam én mindent, tinder, hotdog, askfm, facebook bejelölgetések, párom.hu, badoo.
Általában vagy olyan nők vannak akik visszaélnek a kedvességemmel és próbálnak megalázni.
Vagy totál betegek.
Vagy egyáltalán eszük ágában sincs találkozni, csak lelki szemetesládát keresnek, ha meg ennek nem felelsz meg tiltanak.
A legjobb meg a kamu profilos ami ki tudja milyen rosszindulatú ember, beteg perverz, akárki lehet, egy ilyet sikerült is felvennem facebookra mire kiderült, hogy kamu. Erre az egyre szerencsére jó a facebook, egyfajta digitális személyi igazolvány.
De egyedül vagyok.
Így télen meg nehéz ismerkedni, főleg itt a balatonnál ahol lakom.
Ha élőben jol megy, akkor szerintem is teremtés minél tobb szituációt ahol élőben tudtok ismerkedni. Pl en táncolni járok el mostanában, jogazom, spirituális rendezvényeken veszek részt, rengeteget szocializalodok, egyfelől jo ha az embernek van egy megbízható szociális háttere, jobb lesz a kommunikációd, tobb mindenről tudsz beszélgetni a randin, nagyobb a merítés.
A netet hagyjam, vagy kb azt csináld mint en napi 10 perc par levelet küldj ki aztán Hello-bello. Lehet tul magasak az igenyeim, de társkeresőn max olyan lanyok irnak vissza, akik olyan nem rossz kategoria, egy csinosabb lánnyal beszélgetni élőben meg akkor is jobb mint valaki aki csak ugy megfelel. Szerintem kb neked is ez a tapasztalat. Pl nekem Tinderen 1000 nőből egy matchem sem lett. Ennek ellenére élőben szep lányokkal randiztam, s csóró vagyok. Van egy fellepesem, es ez kezdetnek eleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!