Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok bizonytalan, bizalmatlan? Elég nagy a távolság!
Pár napja 'betalált' egy srác a neten. Egy városban lakunk, de Angliában dolgozik és nagyon ritkán jár haza. Évente kb. 2x 1 hétre.
Ismerkedési fázisban vagyunk, de úgy érzem, eléggé 'elszaladt vele a ló' (nem kell feltétlenül 'durva' szexuális tartalmakra gondolni).
Nem mellesleg nagyon aranyos, kedves srácnak tűnik. De! Elég sokat csalódtam már sok mindenben és sok mindenkiben. Tartok attól, hogy mi lenne, ha komolyabbra fordulna a dolog. Félek, hogy a 'hátam mögött' csajozna, megcsalna, nem lenne hűséges.
A másik, amit nem értek, hogy miért nem Angliában keres magának valakit, akivel normális keretek közt tudna összejönni...
Jogos az aggodalmam?
21l
Én azt mondom, hogy egy olyan kapcsolatnak ahol egy évben max 2-3 hetet lehetnétek együtt nincs sok értelme.
Ha ő megcsal kinn azt sose fogod megtudni, és már ez a gondolat is emészteni fog az év 351 napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!