Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halott úgy az egész ismerkedés így?
"...lány vagyok" :OOO
Ezen most rohadtul meglepődtem. Megütötted a főnyereményt! Nagyon könnyű helyzetben vagy lányként. Nem is olvastam tovább a kérdést, mert ez az eset, nem szorul orvoslásra, szerintem már most írtak vagy 10-en neked privit.
Gondolom te is érzed, hogy tetszik neked a srác, viszont igazából nem illetek össze. Nekem is volt már olyan, h olyan csajjal bedzélgettem aki valamiért nagyon megfogott. Elképzeltem h milyen lehet... Viszont az amit mondott magáról és nem illett bele az elképzelésembe valahogy elengedtem a fülem mellett. Szval túlságosan beleéltem magam a dologba, és csak később jöttem rá, hogy nagyon nem illünk össze, csak túlságosan akartam a dolgot. Szerencsére még időben észbekaptam
Egyébkébt nekem is uez volt a gondom a lánnyal. Én inkább kettesbe mennék moziba, sportolni, filmezni... A lány pedig bulizni, inni szeretett...
Sztem jobb ha észbe kapsz te is és reálisan nézed a dolgokat!
" majd Facebook profilt cseréltünk"
Szóval innetől te használod az övét, ő a tiédet.
Ez aztán a bizalmas kapcsolat. :-D
Ne bántsátok már szegény lányt!! Kiforgatjátok a szavait, miközben most tényleg rossz neki. Inkább öntsetek bele egy kis lelket!
Biztosan találsz olyan srácot, aki olyan mint te. Elmondásod alapján én olyan lennék, csak már öreg hozzád! (28)
Az előző voltam, már nem tudom hanyas de aki a hosszú választ írta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!