Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan 165 centi körüli (vagy az alatti) férfiakat akiknek van barátnőjük?
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 18:46
11/18 anonim válasza:
Lehet.Minap láttam egy annyira jó seggű széparcú kb 150cm- es törpillát hogy eszemfaxom megállt :D
12/18 anonim válasza:
158 centi már neccesebb, mert tényleg nagyon alacsony vagy, de nem lehetetlen. Ez esetben viszont tényleg csak az őszinte érzelmektől vezérelt, örök optimista mosolygós lányokat keresd, akik tényleg az őszinte boldogságra és társaságra vágynak. Tudod az a tipikus "mindenben megtalálja a szépet" kaliberű ember. Láttam már 1-2 ilyen csajt. Mindegyikben az volt a közös, hogy kis ducik voltak. Talán pont emiatt voltak képesek magukat elfogadni és képesek lettek már-már gyermeki naivsággal rózsaszínben látni a világot. Na őket keresd. És mondanom sem kell, ahhoz hogy megtaláld őket, a külső alapján történő válogatást abszolút mellőzd. Az alacsony pasiknak sem olyan nagy küldetés barátnőt találni, csak az ő esetükben is az a probléma, hogy egyből az átlagos vagy picivel afeletti (formás cici, vékony alkat, feszes popsi, babaarc, dús haj) kaliberű lányoknál próbálkoznak már kezdéskor is (ami egyszerűen nem az ő szintjük, hanem a +175/180-as sportos pasik privilégiuma) így totális csalódásként fogják megélni a társkeresést, nőgyűlölőkké válnak és igen...szembesülni fognak vele, hogy a magasságuk az oka annak, hogy az összes átlagos csaj visszautasítja őket, ami egyébként teljesen helytálló megállapítás. Tudom, hogy mindenki vágyik a jóra és úgy gondolja ő 1-2 dologtól eltekintve tökéletes (én is így vagyok vele, mert hiába vagyok 170 centi, de jóképű és intelligens vagyok, ami tény), viszont megfelelő énképpel kell rendelkezned annak érdekében, hogy a kezdeti visszautasításokat ne lélekbe gázolásként, hanem sikertelen próbálkozásként fogd fel, mert különben beleőrülsz. Le kell adnod az igényeidet és meg kell találnod, hogy a csajok közül mi az a szint, ami hozzád való. Enélkül sosem lesz barátnőd. Ez olyan mintha, autószerelőként egy S Mercire vágynál, ami abszolút nem a te szinted még akkor sem, ha nyögvenyelősen ki tudnád köhögni egy használt modell árát 10 év alatt, de nem tudod karbantartani és nem illik hozzád így inkább 4 hónap múlva eladod egy pályakezdő gépészmérnöknek, akihez már jobban illik. Na ugyanígy működik a társkeresés is.
13/18 anonim válasza:
ismerek párat. de eleve nem sok 165 vagy az alatti férfit ismerek.
14/18 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy 165 vagy 158. Szerintem lehet baarátnőd, csak kicsit az elvontabb lányok körül keresgélj.
15/18 anonim válasza:
csak akkor lehet ha igaz a mondás hogy kis ember nagy bottal jár
16/18 A kérdező kommentje:
10 centis farkam van szóval estemben nem igaz...
2017. jan. 14. 19:52
17/18 anonim válasza:
163 cm vagyok, barátnőm 155. :D:D:D
A 150-155 cm-es lányok közt simán van esélye az alacsony fiúknak is. Afölött már nemigazán, azért egy 5-10 cm különbséget az ilyen alacsony lányok is elvárnak.
18/18 anonim válasza:
Samunak is lett nője a trilógia végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!