Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fizessen azért az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizessen azért az ember hogy társat keressen?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom ezeket a társkereső oldalakat, csak a lehúzásra mennek. Nem hogy inkább segitenék az embert. Még is milyen mentalitással állnak ehhez, hogy akinek nincs pénze az haljon meg, vagy annak ne legyen társa? Szerintem annyira nem függ össze a pénz és a társ keresés, teljesen egyéni dolog. Ha én nem fizetek sehova akkor felejtős az internetes ismerkedés? Most ilyen próba idős meg jön zsarolni hogy fizessek hogy használhasd tovább.. kb nincs értelme igy. Azok is akik beszedik innen a pénzt, lehúzzák az embert, jó csórók lehetnek hogy ilyenekből élnek. ez valamilyen szinten kihasználás
2017. jan. 10. 11:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Miért fizetsz a randin egy-két italt magatoknak? Faszér nem lehet ingyér csajozni teljesen.
2017. jan. 10. 11:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Ne fizess! Ennyi.
2017. jan. 10. 11:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van akkor ha az embernek nincs ideje futkározni a nők után, és csak neten tud lenni?"

Akkor minek akarsz kapcsolatot, ha ennyire nincs időd? Mit csinálnátok? Dumcsiznátok neten?

2017. jan. 10. 12:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én például nőként regisztráltam az Elittársra és fizettem érte. Volt valami akció, így egy évre tudtam kedvezményesen előfizetni.

A magam részéről úgy vagyok vele, hogy aki a társkeresésre is sajnál pár ezer Ft-ot, azzal úgyse megyek sokra, a közös programokra se lenne pénze (még úgy sem, ha a magam részét állom).

2017. jan. 10. 12:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmi akadálya, hogy üzemeltess te is egy párkereső oldalt, és ingyen adhatod a hozzáférést mindenkinek.

Megjegyzem a Tinder ingyenesen is teljesen használható, de biztos van más is.

2017. jan. 10. 12:39
 16/24 A kérdező kommentje:
A tinder komolytalan, szex kapcsolatokra épit
2017. jan. 10. 12:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"A tinder komolytalan, szex kapcsolatokra épit"

Csak most szólsz? Ha mi ezt tudtuk volna a barátnőmmel, akkor biztosan szakítottunk volna az első szex után.

2017. jan. 10. 13:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

17:

Ugyanezt akartam írni én is.

Ba zmeg kérdező, akkor szólok a barátnőmnek, akivel tavaly februárban ismerkedtem meg a tinderen, hogy az egy nagy szar lóf asz és nekünk együtt sem kellene lennünk.

Tinderen sok a normális kapcsolatot kereső lány és soknál már azzal benne vagy a top 10%-ban ha nem hozod fel a szexet az ottani beszélgetés során és nem úgy kezded a beszélgetést hogy "Szia! Mi újság? :)"

2017. jan. 10. 13:14
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha kellően jóképű vagy, akkor az ingyenes, vagy még inkább az ingyenesen is valamilyen szinten működőképes oldalakon is tudsz ismerkedni. Ha nem vagy jóképű, akkor előfizetéssel sem lesz túl sok sikered. Ez a helyzet...
2017. jan. 10. 13:15
 20/24 A kérdező kommentje:
Na és hogy jött össze? Küldtél képet a farkadról?
2017. jan. 10. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!