Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fizessen azért az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizessen azért az ember hogy társat keressen?

Figyelt kérdés
Nevetségesnek tartom ezeket a társkereső oldalakat, csak a lehúzásra mennek. Nem hogy inkább segitenék az embert. Még is milyen mentalitással állnak ehhez, hogy akinek nincs pénze az haljon meg, vagy annak ne legyen társa? Szerintem annyira nem függ össze a pénz és a társ keresés, teljesen egyéni dolog. Ha én nem fizetek sehova akkor felejtős az internetes ismerkedés? Most ilyen próba idős meg jön zsarolni hogy fizessek hogy használhasd tovább.. kb nincs értelme igy. Azok is akik beszedik innen a pénzt, lehúzzák az embert, jó csórók lehetnek hogy ilyenekből élnek. ez valamilyen szinten kihasználás
2017. jan. 10. 11:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a boltban sem adják ingyen a kenyeret. Az miért csinálja az ingyenmunkát, aki egy ilyen honlapot összerak és üzemeltet?
2017. jan. 10. 11:28
 2/24 A kérdező kommentje:
Az más.
2017. jan. 10. 11:29
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A te döntésed, hogy egy szolgáltatást igénybe veszel-e vagy sem.

A társkeresőt nem kötelező használni, senki se kéri, hogy regisztrálj, és használd.

De ha már ezt teszed, akkor fizess érte.

Pont, mint a fodrász. Nem kötelező odamenni, te is megcsinálhatod magadnak otthon a hajadat, de ha már bemész a szalonba, akkor kifizetni a munkadíjat a fodrásznak.

Ha nem akarsz érte fizetni, akkor meg nem mész oda, nem használod.

Hidd el: senkinek sem fogsz hiányozni.

2017. jan. 10. 11:35
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy honlappal is ugyanúgy dolgoznak, mint egy kenyér megsütésével. Pont ugyanolyan.
2017. jan. 10. 11:35
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem más. Akinek nincs pénze az szólítgassa le a lányokat az utcán. Nem értem mi a gondod. Egy kényelmi funkciót veszel igénybe, ez nem szeretszolgálat. Én nőként fizetek a társkeresésért, és teljesen jogosnak érzem, hogy pénzt kérnek érte, hiszen otthonról kényelmesen beszélgetek előre összegyüjtött emberekkel, akikről egy csomó információval rendelkezek már az elején. Nem kell arra várnom, hogy valamelyik önbizalomhiányos srác megszólítson végre az utcán.
2017. jan. 10. 11:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

A párom autószerelő, rendszeresen nyígnak nekik az ügyfelek, hogy xy munka drága, miért kell érte fizetni, meg sokan inkább megpróbálják otthon megberhelni a kocsit. Mert akinek elromlik valami az autójában, az már haljon meg? Nem hogy inkább segítenék az embert. Ez kihasználás. :(

Na, a te példád kb ugyanolyan. Valamiből meg kell élni az oldal fejlesztőinek, hidd el. A világon semmi nincs ingyen.

Egyébként meg senki nem kötelez, hogy fizetős társkeresőt használj.

2017. jan. 10. 11:39
 7/24 A kérdező kommentje:
De az utcai leszólitással meg az a baj hogy utálják a nők többsége, már elegük van, vagy nem keresnek senki vagy elhajtják a férfit, ez már bebizonyosodott, (ha csak nem vagyok gazdag és nincs jó sikeres kiállásom helyzetkezelésem.) Hát.. én nem tudtam hogy ilyen nagy luxusnak számit ez a netes társkeresőzés. Mi van akkor ha az embernek nincs ideje futkározni a nők után, és csak neten tud lenni? akkor egyedül marad örökre?
2017. jan. 10. 11:45
 8/24 anonim ***** válasza:
71%

Önmagában a társkeresésért nem kell fizetni, ha odamész egy lányhoz a boltban, vagy mellé ülsz a buszon és beszélgetni kezdesz, az tök ingyen van. Soha, senki nem fog odalépni hozzád, hogy "ez most 1200 ft lesz, készpénzben vagy kártyával fizeted?"

Akkor kell fizetni, ha olyan lúzer vagy, hogy élőben nem megy a társkeresés, és felregisztrálsz egy ilyen oldalra, abban a reményben, hogy majd így menni fog, mert a reklámban is ezt mondták. Persze, hogy színtiszta lehúzás az egész, ettől nem leszel se sikeresebb, de jóképűbb, se vonzóbb, tehát abszolút nem indokolja semmi, hogy ami élőben nem megy, azt majd a neten megoldod.

Egyáltalán ki az a barom, aki még regisztrál ilyenekre (akár ingyen is), ha egyszer köztudott, hogy nem lehet rajtuk csajozni, és tízszer annyi pasi van fent így is??

2017. jan. 10. 11:46
 9/24 A kérdező kommentje:
De akkor kinek reklámozzák? Az elittárs is elég felkapott mostanság, meg olyan sokat mondó hizelgő szövegekkel látják el hogy "gyere és találd meg életed párját. Azt persze nem emlitik hogy fizess is érte. De itt is inkább a nőknek kedveznek ezzel? Férfiak le vannak ejtve. Egy nőként azért más fel menni ilyen oldalra
2017. jan. 10. 11:53
 10/24 anonim ***** válasza:
82%

"Egyáltalán ki az a barom, aki még regisztrál ilyenekre (akár ingyen is), ha egyszer köztudott, hogy nem lehet rajtuk csajozni, és tízszer annyi pasi van fent így is??"

Hát pl. én, meg az a kb. tucat lány is, akikkel társkeresőn keresztül ismerkedtünk meg és utána randi lett belőle - köztük a jelenlegi barátnőm...

Egyéb kérdés, okostóni?

2017. jan. 10. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!