Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én érzem hogy manapság társkeresőn ismerkedni lehetetlenség egy átlagos pasinak?
"a társkereső oldalakon minden nő pillanatok alatt találna magának férfit komoly kapcsolatra"
ez akkora kamu, hogy te az el se tudod képzelni!!
5 évet kellett várnom, míg egy normális férfi komoly kapcsolatot akart velem, mert a legtöbb mind d..gni akart velem, mert kis fiatal csinos mosolygós lány voltam a fotókon
és nem voltam válogatós!
csak azt veszed észre, amit észre akarsz venni, ha ezt a kijelentést merted írni, amit idéztem tőled!
nekünk is ugyanolyan nehéz NORMÁLISat találni, mint nektek!
aztán hepciáskodhatsz itt nekem, de f,..ngod sincs, hogy a női oldalon mi folyik, ugyanúgy mi se tudjuk, hogy a férfi oldalon mik zajlanak!
hiába mondd neked az ember bármit, ismeretlenül úgy ítélsz el másikat, hogy fogalmad sincs az életéről, csak általánosítasz a sz..r tapasztalatodból!
persze, ha minden 2. levél d..gásról szól, úgy persze, hogy válogatok.
nem vagyok r..banc. szóval erről ennyit
ja, és ha az még vállogatásnak számít hogy kizáró tényező a kövér ember, mert egészséges életmódot folytatok, akkor igen, mert számomra az egészség a legfontosabb!
nézd, ha neked 5 év kellett ahhoz, hogy ekkora férfitömegből egyet találj normálisnak, akkor talán nem a férfiakkal van a baj.
Azon kívül nem ítélek el senkit sem, csak arra az apróságra utaltam, hogy miközben a nők összehasonlíthatatlanul könnyebb helyzetben vannak, mégis képesek beállítani magukat áldozatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!