Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+,30-as férfiak, akik már nem tanulnak, nincs párjuk, feleségük, kevés a haverjuk! Nektek hogyan telik el egy átlagos munkanap? Jó ez így nektek? Hogy kötitek le magatokat, milyen pár nélkül?
"Nektek hogyan telik el egy átlagos munkanap?"
- munkával
"Jó ez így nektek?"
- nem, de valamiből meg kell élni
"Hogy kötitek le magatokat, milyen pár nélkül?"
- a munkahelyen többnyire munkával kötöm le magam, a maradék időben unatkozom - nem tudom milyen pár nélkül, többen ülünk az irodában
Szar, szar és nagyon szar.
Egyre nehezebben tudok koncentrálni a feladataimra, egyre gyakrabban bennem van a szorongás, hogy nem találok senkit. Mikor otthon vagyok akkor bármit is keresek nem tudom lekötni magam, néha céltalanul össze vissza keresgélek a netten vagy gy.k. ra írok vagy gy.k. olvasok. Néha a filmnézés az segít legyen normál film vagy dokumentum film. Egy jó film ki tud kapcsolni, de sajnos ez nem jó, hogy miden időben ezt csináljam, mert mikor nem ezt csinálom mindig gyötör a kín, .... nagy ritka mikor meg tudok szabadulni tőle.
Néha még segítenek az agykontrollos meditációk. Újabban nagyon szarul alszom, rém álmaim vannak az utóbbi napokban, állandóan próbálkozom de nem jön össze és olyan furán érzem magam ébredés után is, néha még a gondolkodás is terhemre van.
30f
5:40 körül kelek.
Kb 6:40-50 körül elindulok melóba, mert nem a lakóhelyemen dolgozok. Ez kb 35-40 perc.
7:30-kor kezdek.
16:15-30 körül végzek. Indulok haza.
Útközben még vásárolok ezért van, hogy 6 után érek haza.
6 után vacsora, házi munka ilyesmi. Mindjárt 8. Fürdés, utána tv, vagy olvasok. 9:30-10 körül fekszek. Ennyi.
Nem jó. Nem szeretem. De legalább minden hónap 10-én kapok fizetést.
Napi 8-12 órát dolgozom, a maradékban napi teendőket intézek, illetve rengeteget alszom.
Van némi összehasonlítási alapom, az alapján nekem így tökéletes. Nincs érzelmi zsarolás se szüntelen nyafi-nyafi.
Hét közben abszolút a munkának élek, esetleg esténként olvasok. Hétvégén kiruccanunk a barátokkal asztali szerepjátékozni, pokemonra vadászni vagy egyszerűen csak videojátékozni valakihez. Ilyenkor akinek van, hozza a kis ebihalat, és az élet babázós/gyerekkel játszós részét is letudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!