Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+,30-as férfiak, akik már nem tanulnak, nincs párjuk, feleségük, kevés a haverjuk! Nektek hogyan telik el egy átlagos munkanap? Jó ez így nektek? Hogy kötitek le magatokat, milyen pár nélkül?
A nem tanulnak relatív még van 1 államvizsgám.
De meló bemegyek az irodába leülök a géphez beviszem a szükséges adatokat a szoc ügyintézéssel kapcsolatba.
Letelik az idő hazamegyek H-P-ig ez.
"Jó ez így nektek?"
Szívesebben lennék milliárdos de ez van.
"Jó ez így nektek? Hogy kötitek le magatokat, milyen pár nélkül?"
Abszolút. Senki nem ugat bele az életembe, arra költöm a pénzt amire csak akarom. Hétvégén aludhatok 14-00-ig.
Azt csinálok amit csak akarok. Szexre ott a legősibb mesterség. És nekem ez így jó.
Gyereket meg soha nem is akartam.
28 F
Én legalább nem csinálom azt mint egyes emberek h adják az álszentet azt az egész csak arról szól h tudjanak időnként szexelni. Az meg nem az én hibám h aztán meg jönnek a problémák. Mer emberünk ugye csak ezt szerette volna.
Ha v ki nem hiszi tessék.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
24 es
Tudod ez azért van mert ha valami nem megy sokadik próbálkozásra sem akkor egy idő után az ember bele fárad!De ezt igazán az érti aki meg tapasztalta!
A kérdés az hogy meg akarod-e változtatni a saját életedet vagy csak siránkozni. Ugyanis van egy apró probléma a panaszkodással és a siránkozással: akár jogos, akár nem, nem visz előre, sőt: hátráltat. Ajánlanék nagyon sok jó önfejlesztő anyagot amit akár ingyen is megtekinthettek a youtubeon vagy könyvként letölthetitek pdf-ben, de valószínűleg nem élnétek vele. Mert akkor a megoldásra kéne koncentrálni. És a probléma itt nem az, hogy nem ragadnak a nők. A probléma itt a fejekben van. A saját magaddal való kapcsolatotokon kéne javítani, fejleszteni magatokat, új célokat kitűzni, ha kell, beköltözni a nagyvárosba egy időre, új munka, új ismerősök, új életmód. Egészségesnek lenni, sportolni, olvasni, elmenni színházba, múzeumba, nem ismerkedési jelleggel hanem azért mert természetes igényetek van rá.
Mert van stílusotok, érdeklődési körötök, életcélotok, véleményetek. Az igazán vonzó ember nem magas vagy alacsony, gazdag vagy szegény, hanem "élő". Vibráló egyéniség. Nem a nők kedvéért. Az igazi önbizalmat nem a meghódított nők mennyisége adja, hanem a saját magad értékességébe vetett hit. Nem érzed magad elég értékesnek? Változtass. Csinálj értékes dolgokat. Válj a lehető legjobb önmagaddá- önmagadért. A barátnő majd megjelenik amikor te magad készen állsz rá. Amikor nem azért akarod, hogy legyen valakid, bárki, hanem konkrétan őt akarod és ő téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!