Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a francba torlódhat fel ennyi férfi minden egyes női társkereső adatlapján?
Nézegetem a társkeresőket, szinte minden lánynál az van, hogy 1000-5000 között van az elmúlt 30 napban a profilját meglátogatók száma, ezek közül 60-70% kedveli az adatlapját.
De basszus, ez most komoly, 1 hónap alatt ezres nagyságrendű férfi torlódik minden egyes nőnél? Hogy a francba van ez? Valaki adjon már rá értelmes, logikus magyarázatot
" 1 nőre több mint 6 férfi jutott."
Egy nő csak akkor regisztrál, ha nagyon elkeseredett, a pasik meg unalomból és dugási kényszerből. Ennyi.
Pont az ilyenek miatt, mint a 13-as.
Ha egy nő komoly kapcsolatot akar, akkor napokon belül törli magát társkeresőről, mert beleun, hogy mindenféle perverz gyökér betalálja.
Csak azok a csajok maradnak, akik unaloműzésre használja, meg akinek esetleg alkalmi szex kell. Ez pedig csak kis töredéke a szingliknek.
Aki normális kapcsolatra vágyik, az meg elmenekül, mert képtelenség az 1000 levélből kiszálazni azt a kettőt, aki erre alkalmas.
A többi pár perc után rátér a szexre meg képet küld a farkáról. Erre pedig a kutya se kíváncsi, úgyhogy két nap után beleun, és törli magát.
A társkeresőkön a férfiak többsége a nagy számok elvére játszik: minden csajt lájkolnak, mindenkinek írnak, aztán abból hátha egy majd válaszol. Többször regisztráltam már magam ilyen oldalra, és mindig ugyanaz történt: a friss regisztrációt követően még ki sem volt töltve az adatlapom, csak kor és nem szerepelt rajta, még város sem, és máris jöttek a bejelölgetések, az üzenetek, hogy "szia, teccel! nincs kedved ismerkedni?" Ismétlem, semmi nem volt az adatlapomon, csak az hogy "24 éves nő" és ennek ellenére "teccettem" mégis jópár férfinak...
Szóval ezeket a számokat nem kell komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!