Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válassza ilyen sok férfi a nehezebb utat az ismerkedésnél azzal hogy társkereső oldalon próbálkozik?
Voltam fent társkeresőn és szinte senki nem írt vissza. Ez teljesen érthető hiszen jóval több rajta a férfi mint nő így egy nőre írnak naponta 100an. Így megértem hogy nem válaszoltak.
Élőben sokkal könnyebb. Élőben egy házi buli alkalmával megismerkedtem egy aranyos csinos lánnyal, odamentem hozzá beszélgettem vele és azóta egy éve egy párok vagyunk.
Sokkal csínosabb mint a társkeresőn az átlag. Ilyen nő biztos nem jött volna össze egy online társkeresőn
Ba. Szki #2-es😄
Az előbb néztem a kérdést, és gondoltam beírom hogy "Köszönjük Emese", aztán mégsem írtam be, erre te beírod 😃
Én pl:
1) Nem bulizok. Baromság. Taszítanak a bulik!
2) Nem külső alapján ismerkedek elsősorban! Előbb ismernem kell a személyiségét, hogy egyáltalán randira hívjam. Nem viselek el minden baromságot, csak mert jól néz ki!
3) Mert nekem így jó. Ez vált be. Itt előbb a személyisége kerül előtérbe a nőnek. Ha nem klappol, hamar lehet mást keresni.
A páromat is társkeresőn ismertem meg. Nem minden nőre írnak ám 300-an. Inkább csak a cici kirakós, agyonvakolt divatmacákra. Szerencsére nem ezek jönnek be. :)
Ja igen, és:
4) A 40-es korosztály a zsánerem, azokkal másként nehéz lett volna ismerkedni. A párom 14 évvel idősebb...
25/F
Mert a legtöbb magányos férfinak nincsenek barátai és társasága, bulikban vagy utcán, rendezvényeken stb. pedig nem mernek kezdeményezni és nem is hajlandók változtatni magukon, hogy bátrabbak legyenek. Online, egy profilkép mögé bújni sokkal kényelmesebb, mint kimenni a valódi életbe valódi emberek közé.
Természetesen nem azt mondom, hogy online ismerkedni hülyeség, mert van, akinek az élethelyzetéből fakadóan ez az egyetlen lehetősége, de sokan sajnos egyfajta menekülésként használják ezt a lehetőséget és menthetetlenül csalódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!