Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolatra vágyókkal?

Figyelt kérdés
25 éves szingli nőként merre keressem őket? Úgy gondolom, hogy egy szórakozóhelyen nem biztos, hogy komoly kapcsolatot tudok kialakítani, persze próba szerencse, de a legnagyobb gond, hogy utálok bulizni. Inkább olvasok és művelődök, vagy koncertre járok. Nem vagyok tökéletes, tehát én se tökéletes pasast keresek, csak valakit aki megbecsül és szeret. Merre keressem őket? :)
2017. jan. 7. 19:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Még 2016ban a világ vezető tudósai bebizonyították, hogy az internetet ugyanazok az emberek használják, mint akiket a való életben is látni lehet mindenfelé. Tehát megdőlt az az elmélet, hogy az internetet az őrültek, a valóságot pedig a normális emberek lakják.
2017. jan. 7. 22:20
 22/26 anonim ***** válasza:
hát a tudósokkal vitatkoznék, mert engem még nem láttak kinn, csak a gép előtt, szóval megdőlt :P
2017. jan. 7. 22:41
 23/26 anonim ***** válasza:
18%
#20: Nem kell, hogy lehordjalak, ha egy 25 éves, elvileg normális, társasági életet élő nő a mai világban azon panaszkodik, hogy nem talál normális férfit magának, akkor az csak őt minősíti. Tömegközlekedési eszközön ismerkednél? Vagy utcán? Parkban? Boltban? Munkahelyen? Egyébként ha szerinted én lúzer vagyok, mert itt lógok, akkor te is az vagy, mert itt lógsz. Ja, bocs, mégsem, rád más szabályok vonatkoznak.
2017. jan. 7. 22:47
 24/26 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy lúzer vagy, te gondolod ezt.
2017. jan. 7. 22:57
 25/26 anonim ***** válasza:
18%
#24: "Ja, és ahhoz képest, most te is a gyakori kérdéseken lógsz, neked biztos nagyon jó lehet :)" Nem én írtam. Szóval no comment. Egyébként tényleg kíváncsi lennék, hogy utcán, boltban, iskolában, munkahelyen, tömegközlekedésen, buszmegállóban, pályaudvaron stb. ismerkednél-e.
2017. jan. 7. 23:12
 26/26 anonim ***** válasza:
18%
Na, a kérdező jól eltűnt, de ne legyünk rosszindulatúak, biztosan még alszik, vagy éppen a vasárnapi ebédet főzi. Mindenesetre érdekes, hogy tegnap este is simán elmellőzte a kérdéseimre a választ, és csak a tök lényegtelen dologra reagált. Vajh' miért?
2017. jan. 8. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!