Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolatra vágyókkal?

Figyelt kérdés
25 éves szingli nőként merre keressem őket? Úgy gondolom, hogy egy szórakozóhelyen nem biztos, hogy komoly kapcsolatot tudok kialakítani, persze próba szerencse, de a legnagyobb gond, hogy utálok bulizni. Inkább olvasok és művelődök, vagy koncertre járok. Nem vagyok tökéletes, tehát én se tökéletes pasast keresek, csak valakit aki megbecsül és szeret. Merre keressem őket? :)
2017. jan. 7. 19:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hozz létre egy olvasóklubot és minden héten más olvasson fel a csoportnak! :)
2017. jan. 7. 20:04
 12/26 anonim ***** válasza:
4%
"én se tökéletes pasast keresek, csak valakit aki megbecsül és szeret". Ha csak ennyi az igényed... Vagy mégsem? Utána meg ha jelentkezik 10 fickó, aki erre képes, akkor jön az, hogy de persze legyen házias, családcentrikus, józan életű, jóképű, humoros, intelligens, érzékeny, szenvedélyes, és még sorolhatnám a végtelenségig. Annyira semmitmondóan tudtok nyilatkozni, hogy nektek elég csak annyi, hogy megbcseüljenek és szeressenek, utána meg kiderül, hogy mégsem elég, mert a férfi legyen még ilyen, olyan és amolyan is. Egyébként sokan vannak komoly kapcsolatra vágyók a való életben is, neten is, csak nyitott szemmel kell járnod, és kimutatnod azt, ha valaki érdekel. Általában nem megyünk oda random mindenkihez, hogy van-e kedve ismerkedni (különben is sokaknak meg az a bajuk, hogy utcán, könyvtárban, buszon, akárhol megszólítják őket, szóval sokan inkább már nem is kísérleteznek), gondolatolvasók sem vagyunk, de ha rámosolyogsz egy neked szimpatikus férfira, szemezel vele, akkor valószínűleg ő is lépni fog.
2017. jan. 7. 20:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Soha nem tudhatod hol bukkansz rá a NAGY ő re, ne kerezsd majd eljön egyszer. ;)
2017. jan. 7. 20:40
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

Kár hogy neten nem akarsz ismerkedni, pedig én megpróbáltam volna veled a lehetetlent. :D

25F

2017. jan. 7. 20:41
 15/26 A kérdező kommentje:
A lehetetlent? :D
2017. jan. 7. 20:45
 16/26 anonim ***** válasza:
5%
Rohadjanak meg a lepontozók, bár megszokhattam volna, hogy ez a féreg népség arctalanul csak ennyire képes.
2017. jan. 7. 20:54
 17/26 anonim ***** válasza:

ez az ismerőst megkérdezni dolog a legjobb: "Figyelj csak, nincs egy egy srác esetleg a környékeden, aki úgy jó lenne nekem, és te mondjuk már meguntad vagy más kidobta?"

kávézóban toljad, egész nap nyomod a kv-kat, ott is alszol esténként, egyszer csak odamegy egy normális, segítőkész férfi és megkérdezi, h bocsi, de nem kaptál még koffeinmérgezést? (ez egy jó teszt is lesz, mert odamegy segítőszándékkal, és esetleg puncin keresztül befúj párat, ha megállnának az alapvető funkcióid :D)

2017. jan. 7. 21:37
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Bírom mikor feltesz valaki itt egy kérdést de minden választ megtorpedóz...😀39f
2017. jan. 7. 21:56
 19/26 anonim ***** válasza:
31%
#18: Nem szoktad még meg? Rossz nekik, mert nincs senkijük, de neten nem ismerkednek, mert, szórakozóhelyen nem ismerkednek, mert, utcán nem ismerkednek, mert, könyvtárban nem ismerkednek, mert, és ez így megy a végtelenségig. Én úgy gondolom, az ilyen emberek nem is akarják, hogy jobb legyen a helyzetük, máskülönben élnének azzal az ezerféle lehetőséggel, ami nap mint nap az orruk előtt van (publikus helyek, tömegközlekedés, net stb.), de inkább kifogásokat keresnek, hogy hol miért nem ismerkednek. Ha nekem olyan rossz lenne a helyzetem, akkor minden lehetőséget megragadnék, de fene tudja, mások hogyan gondolják.
2017. jan. 7. 22:02
 20/26 A kérdező kommentje:
19-es! Én senkit nem pontoztam le, ezidáig, de most megtettem! Nem mondtam, hogy nem ragadom meg a lehetőségeket, egyedül a szórakozóhelyre írtam, hogy ott nem! Könyvtárat már próbáltam, de se ott, se a kávézókban nem töltök túl sok időt, mert attól, hogy nincs pasim, még van valamennyi életem. Hogy képzeled, hogy így vádaskodsz? Ja, és ahhoz képest, most te is a gyakori kérdéseken lógsz, neked biztos nagyon jó lehet :) Főleg, hogy azon kattogsz, hogy lepontoztak, aztán meg lehordasz, pedig (eddig) nem is volt hozzá közöm
2017. jan. 7. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!