Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom rávenni magam arra, hogy ráírjak?
Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdeném a kis sztorimat,leszögezném én is leszbikus vagyok és a szóbanforgó lány is az.Szóval van ez a lány ,tumblr-ön láttam a blogját.Nagyon szimpatikus, tetszenek a képei és ha jól érzelmeztem a dolgokat szingli.(még a horoszkópunk is passzolna :D)Csak egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy ráírjak, meg nem is tudjam mit mondjak.Annyira zavarban vagyok nem szoktam kezdeményezni.Nagyon örülnék,ha adnátok tanácsokat vagy tippeket, mert amint látjátok életképtelen vagyok.2017. jan. 7. 17:11
1/6 anonim válasza:
Kezdeményezz és kész :D Azért nem írsz rá, mert beszari vagy. Én is ezért nem szoktam másnak írni :D Mert úristen mit szól és hasonló. Nettó hülyeség :D Vesztened nicns mit, legfeljebb megpróbáltad. Ne komplikáld túl feleslegesen.
2/6 anonim válasza:
Nincs mit vesztened. Írd meg neki, hogy nagyon szimpatikus a blogja alapján, és ha lenne kedve hozzá, szívesen beszélgetnél vele.
3/6 anonim válasza:
Cica,ha nőt akarsz neked kell kifarkalnod,legyen már tömör!
4/6 anonim válasza:
Másokkal hogy kezdeményeztél beszélgetést?
Vele is úgy kell. Sokan azért nem tudnak szerelmi kapcsolatot létesíteni, mert túlmisztifikálják azt.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké,erőt adtatok.Ráírok.:D
2017. jan. 8. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!