Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak! Elrettentene az ismerkedéstől, ha megtudnátok, hogy a kiszemeltetek nyers vegán és feminista?
komolyan, minek teszel fel olyan kérdést, amit nem is akarsz megoldani? elméletben nem lehet véleményezni. ha rád vonatkozna, lettek volna még kérdéseim:
zavar-e, ha a másik húst eszik?
aggódsz-e a szokásaid miatt, kínosan ügyelsz-e minden részletre? hogy a meggyes joghurtban, amit eszel, van-e bármi állati eredetű.
lecsekkolsz minden kozmetikumot is, milyen összetevők vannak benne?
gyakran beszélsz erről, vannak más témáid is?
miben áll pontosan a feminizmus?
erről az utóbbiról megvan a saját véleményem. én is érzékeny vagyok a nőket általában támadó megnyilvánulásokra. még akkor is, ha nem igaz rám semmilyen vád, és nem engem céloztak meg.
ilyenekre gondolok, hogy a nők hisztisek, nem tudják, mit akarnak, a háztartásvezetésre és családigazgatásra születtek, és nem gondolkodnak logikusan.
annyira tipikus, és tényleg zavar, mikor valaki ezeket fújja ahelyett, hogy komolyan venné a nőt, akivel beszélget, és odafigyelne arra, hogy pontosan mit mond.
a vegánságról meg fordított helyzetben tudnék nyilatkozni. nem zavarna egyáltalán, hogy mit eszik, és ha finom kajákat készít a barátom, megkóstolnám. én se feltétlen ragaszkodom a húshoz, eszem mindenfélét. de ahogy ez rögeszme lesz meg megkérdőjeleződik, hogy én hogy eszek (amihez senkinek semmi köze), véget érne a tolerancia.
Maga a tèny, hogy vegan, nem zavarna, én vegetáriánus vagyok, szerintem ettől jól meglennénk. A baj ezzel az (baj?), hogy a veganok nagy része átcsap állatvédelmi aktivistába, ami hosszú távon nekem zavaró. Nincs bajom az állatvédelemmel, de amikor 0-24-ben kitölti a napját, az nem bejövős. Halmozottan hátrányos a facebookos valtozata, akinek az állat- és természetvédelem abban merül ki, hogy megosztja naponta 10 menhelyi kutya/cica képét, és még 25 random cikket, hogy mennyivel jobb lenne a világ ha mindenki vegan lenne. Ergo, a harcos vegan zavar.
Hasonlót mondanék a feministákról is, alapjában egyetértek a dologgal (egyenlő fizetések, egyenlő munkalehetőség ilyenek), de az aggresszív férfigyűlölőt nem bírnám.
A kérdésben leírt személyiség szerintem pont ilyen, semmi sem felel meg neki, mert ő nyersvegan, mindenen megsértődik, mert "nőket becsmérlő"... Biztos van akinek ez megfelel, nekem, köszönöm szépen, nem.
A vegán kevésbé érdekelne, csak akkor ha át akarna szoktatni rá.Tőlem egyen retket salátával nem érdekel.
A feminista kizáró ok, azok nem komplettek . Olyan nő aki egyszerre akar férfi meg nő is lenni, állandóan harcol és dühöng ,hogy ez mégsem megy neki ,mindenben az ő nagy elnyomását véli látni ,és szerinte minden férfi ösztönállat bunkó aki csak azért van hogy megerőszakolja és konyhai munkára kényszerítse a szegény védtelen nőket ,na az ilyen kerülendő messzire. Úgyis jól elvannak egymással leszbikusan :D
Hát ez nőként is érdekesen hangzik...
#missionimpossible
A feminizmus a kommunisták találmánya, amivel rávettéka nőket h bagóért dolgozzanak gyárakban. És mindezt egy kiváltságként fogják fel.
A kapitalisták meg persze már a kész ideológiát vették át a komcsiktól, mert ugye hidegháború, a gazdasági versenyben nem szabad lemaradni, főleg ha a férfiakból agymosott zsoldosokat csinálunk és elküldjük őket lelövetni a frontra. Kellett valami, amitől a nyugati nő még a szovjet nőnél is többnek érzi magát, és emiatt többet hajlandó robotolni a gáyrban - megszületett a nyugatias, liberális feminista nő képe. Persze a háttérben minden úgy ment tovább mint eddig - főz most takarít - csak éppen lehúz mellette 10 órát a fegyvergyárban mert ugye az kell az államnak.
Ez a torzulás vezetett a mostani feminácik létrejöttéhez, mivel ezt az abszurdumot se agyilag se társadalmilag nem lehet hova tenni. Ezt meglovagolva pár politikus további előnyt kovácsol belőlük.
A vegánság megint ilyen, 5 évente van valamilyen étrend divat, amiből páran hasznot húznak. 5 év múlva majd kitalálják h a nyers zöldség nem is egészséges, és a só egészséges meg a sült hús, meg a zsír. Mint ahogy anno kitalálták h a tej egészségtelen, aztán nem engedtek a gyerekeknek inni és végül nem fejlődött ki rendesen a csontozatuk.
Én azt vallom h minden nézet ami "felülről" jön az szükségszerűen egy ártalmas dolog amit valaki azért kovácsolt, és azért ad a szádba, h hasznot húzzon és elnyomjon téged/másokat. Nem tudok egy politikai ideológiáról, társadalmi nézetről vagy csak divatról ami jót tett volna az emberiségnek.
Az ilyen nőről egy véleményem van: agymosott biorobot, a kapitalista világ rabszolgája. Ilyen nekem nem kell.
27/F
""Filmekben is ha ilyet hall, akkor rossz kedve lesz és felhúzza magát."
Emiatt viszont beteg! Vonuljon egy lakatlan szigetre, ott semmi sérelem nem érheti egy-egy rákcsípésen kívül."
Érdekes, hogy többeket ez zavar jobban, pedig szerintem ez az érthetőbb, én rosszabbat vártam feminista alatt. Megsértődni egy filmen szerintem meg lehet, hát istenem. Nekem a másik sokkal furcsább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!