Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak! Elrettentene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak! Elrettentene az ismerkedéstől, ha megtudnátok, hogy a kiszemeltetek nyers vegán és feminista?

Figyelt kérdés
Ez a hétköznapi életben annyit tesz, hogy semmilyen állati eredetű ételt nem enne, szinte csak nyers zöldségeken és gyümölcsökön élne. Nem sütne nektek sose sütit, se húsos ételeket. Étterembe se megy, mert tudja milyen eredetű és milyen körülmények közül kerültek ki az ott felszolgált ételek. Meg nem szívlelné a nőket becsmérlő vagy lenéző megnyilvánulásokat, a vicceket sem. Filmekben is ha ilyet hall, akkor rossz kedve lesz és felhúzza magát.
2017. jan. 6. 23:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

komolyan, minek teszel fel olyan kérdést, amit nem is akarsz megoldani? elméletben nem lehet véleményezni. ha rád vonatkozna, lettek volna még kérdéseim:

zavar-e, ha a másik húst eszik?

aggódsz-e a szokásaid miatt, kínosan ügyelsz-e minden részletre? hogy a meggyes joghurtban, amit eszel, van-e bármi állati eredetű.

lecsekkolsz minden kozmetikumot is, milyen összetevők vannak benne?

gyakran beszélsz erről, vannak más témáid is?

miben áll pontosan a feminizmus?

erről az utóbbiról megvan a saját véleményem. én is érzékeny vagyok a nőket általában támadó megnyilvánulásokra. még akkor is, ha nem igaz rám semmilyen vád, és nem engem céloztak meg.

ilyenekre gondolok, hogy a nők hisztisek, nem tudják, mit akarnak, a háztartásvezetésre és családigazgatásra születtek, és nem gondolkodnak logikusan.

annyira tipikus, és tényleg zavar, mikor valaki ezeket fújja ahelyett, hogy komolyan venné a nőt, akivel beszélget, és odafigyelne arra, hogy pontosan mit mond.

a vegánságról meg fordított helyzetben tudnék nyilatkozni. nem zavarna egyáltalán, hogy mit eszik, és ha finom kajákat készít a barátom, megkóstolnám. én se feltétlen ragaszkodom a húshoz, eszem mindenfélét. de ahogy ez rögeszme lesz meg megkérdőjeleződik, hogy én hogy eszek (amihez senkinek semmi köze), véget érne a tolerancia.

2017. jan. 7. 09:28
 22/28 anonim ***** válasza:
64%

Maga a tèny, hogy vegan, nem zavarna, én vegetáriánus vagyok, szerintem ettől jól meglennénk. A baj ezzel az (baj?), hogy a veganok nagy része átcsap állatvédelmi aktivistába, ami hosszú távon nekem zavaró. Nincs bajom az állatvédelemmel, de amikor 0-24-ben kitölti a napját, az nem bejövős. Halmozottan hátrányos a facebookos valtozata, akinek az állat- és természetvédelem abban merül ki, hogy megosztja naponta 10 menhelyi kutya/cica képét, és még 25 random cikket, hogy mennyivel jobb lenne a világ ha mindenki vegan lenne. Ergo, a harcos vegan zavar.

Hasonlót mondanék a feministákról is, alapjában egyetértek a dologgal (egyenlő fizetések, egyenlő munkalehetőség ilyenek), de az aggresszív férfigyűlölőt nem bírnám.

A kérdésben leírt személyiség szerintem pont ilyen, semmi sem felel meg neki, mert ő nyersvegan, mindenen megsértődik, mert "nőket becsmérlő"... Biztos van akinek ez megfelel, nekem, köszönöm szépen, nem.

2017. jan. 7. 09:49
 23/28 anonim ***** válasza:
18%

A vegán kevésbé érdekelne, csak akkor ha át akarna szoktatni rá.Tőlem egyen retket salátával nem érdekel.

A feminista kizáró ok, azok nem komplettek . Olyan nő aki egyszerre akar férfi meg nő is lenni, állandóan harcol és dühöng ,hogy ez mégsem megy neki ,mindenben az ő nagy elnyomását véli látni ,és szerinte minden férfi ösztönállat bunkó aki csak azért van hogy megerőszakolja és konyhai munkára kényszerítse a szegény védtelen nőket ,na az ilyen kerülendő messzire. Úgyis jól elvannak egymással leszbikusan :D

2017. jan. 7. 10:06
 24/28 anonim ***** válasza:
19%
Attòl függ milyen feminista. Ha az egyenlőségért küzd akkor oké. De azok a feministák akik a férfiakat teljesen el akarják nyomni azok kössék......... ;). Meg egyenlőségnél is nem sírò nőket hanem síró férfiakat làtok gyakorin amikor bàrmit csinàl akkor se kell senkinek. Könnyebb az életetek jóval mint egy férfinak. MIT AKARTOK MÉG?
2017. jan. 7. 10:38
 25/28 Költőnő? ***** válasza:
36%

Hát ez nőként is érdekesen hangzik...

#missionimpossible

2017. jan. 7. 10:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Feministanak nem kell ferfi :D
2017. jan. 7. 15:03
 27/28 anonim ***** válasza:
18%

A feminizmus a kommunisták találmánya, amivel rávettéka nőket h bagóért dolgozzanak gyárakban. És mindezt egy kiváltságként fogják fel.

A kapitalisták meg persze már a kész ideológiát vették át a komcsiktól, mert ugye hidegháború, a gazdasági versenyben nem szabad lemaradni, főleg ha a férfiakból agymosott zsoldosokat csinálunk és elküldjük őket lelövetni a frontra. Kellett valami, amitől a nyugati nő még a szovjet nőnél is többnek érzi magát, és emiatt többet hajlandó robotolni a gáyrban - megszületett a nyugatias, liberális feminista nő képe. Persze a háttérben minden úgy ment tovább mint eddig - főz most takarít - csak éppen lehúz mellette 10 órát a fegyvergyárban mert ugye az kell az államnak.

Ez a torzulás vezetett a mostani feminácik létrejöttéhez, mivel ezt az abszurdumot se agyilag se társadalmilag nem lehet hova tenni. Ezt meglovagolva pár politikus további előnyt kovácsol belőlük.

A vegánság megint ilyen, 5 évente van valamilyen étrend divat, amiből páran hasznot húznak. 5 év múlva majd kitalálják h a nyers zöldség nem is egészséges, és a só egészséges meg a sült hús, meg a zsír. Mint ahogy anno kitalálták h a tej egészségtelen, aztán nem engedtek a gyerekeknek inni és végül nem fejlődött ki rendesen a csontozatuk.

Én azt vallom h minden nézet ami "felülről" jön az szükségszerűen egy ártalmas dolog amit valaki azért kovácsolt, és azért ad a szádba, h hasznot húzzon és elnyomjon téged/másokat. Nem tudok egy politikai ideológiáról, társadalmi nézetről vagy csak divatról ami jót tett volna az emberiségnek.

Az ilyen nőről egy véleményem van: agymosott biorobot, a kapitalista világ rabszolgája. Ilyen nekem nem kell.

27/F

2017. jan. 7. 15:30
 28/28 anonim ***** válasza:

""Filmekben is ha ilyet hall, akkor rossz kedve lesz és felhúzza magát."

Emiatt viszont beteg! Vonuljon egy lakatlan szigetre, ott semmi sérelem nem érheti egy-egy rákcsípésen kívül."

Érdekes, hogy többeket ez zavar jobban, pedig szerintem ez az érthetőbb, én rosszabbat vártam feminista alatt. Megsértődni egy filmen szerintem meg lehet, hát istenem. Nekem a másik sokkal furcsább.

2017. jan. 9. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!