Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, férfiak! Elrettentene az ismerkedéstől, ha megtudnátok, hogy a kiszemeltetek nyers vegán és feminista?
Vegán: ez valszeg alapvető konfliktusforrás lenne, kb. az első randin ha addig nem derülne véletlenül ki.
Feminizmus (-nak ez a túlzásba vitt verziója): én nem szoktam becsmérelni a nőket, de a viccektől meg a filmekben elhangzó soroktól (utóbbiakra ugye a nézőnek nulla hatása) felhúzza magát, az egy elég komoly intő jel, hogy nem kell vele erőltetni a randizást.
30F
Ez nem feltétlen a képzelet szüleménye, ismerek pár ilyen csajt.
Ehhez a "felfogáshoz" általában még igen magas kognitív disszonancia társul, tehát nonstop megpróbálja meggyőznia környezetét ezekről a dolgokról, pontosabban rájuk erőszakolja. Az nem hogy pasija, de hosszabb távon barátja se akad egy ilyennek. Én már csak tudom, a Facebookomat szennyezi több ilyen nő is. Némelyik divatol csak, de van egy aki súlyos eset.
Jön még hozzá egy nagy adag liberalizmus és nonstop politizálás is. Ami szintén taszít.
Ezeknek az embereknek pszichológusra van szüksége.
A vegánságról meg annyit, hogy hülyeség. Én 2 hónapig kipróbáltam egy vegán barátnő miatt (ő legalább nem volt feminista). Nem erőltette, kiváncsi voltam. Végül rájöttem h ezt képtelenség. Legyengültem és beteges lettem. A gyúrás se ment rendesen, figyelni se tudtam, ideges voltam...
Egyszerűen hús nélkül az emberi faj nem tud élni. Utánaolvastam és bár mindenféle szakvélemény van, sok orvos állítja, hogy ha valaki nem eszik húst az egészségtelen. Lehet benne valami, hogy az elmúlt párszázezer évben már hozzászoktunk.
Engem nem rettentene el, sőt külön örülnék is neki, mivel én is nyers vegán vagyok ,még a légynek sem tudnék ártani és a feministákkal sincs bajom, nem járok étterembe, nem eszem sütit sem.
/Egy koala/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!