Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, férfiak! Elrettentene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak! Elrettentene az ismerkedéstől, ha megtudnátok, hogy a kiszemeltetek nyers vegán és feminista?

Figyelt kérdés
Ez a hétköznapi életben annyit tesz, hogy semmilyen állati eredetű ételt nem enne, szinte csak nyers zöldségeken és gyümölcsökön élne. Nem sütne nektek sose sütit, se húsos ételeket. Étterembe se megy, mert tudja milyen eredetű és milyen körülmények közül kerültek ki az ott felszolgált ételek. Meg nem szívlelné a nőket becsmérlő vagy lenéző megnyilvánulásokat, a vicceket sem. Filmekben is ha ilyet hall, akkor rossz kedve lesz és felhúzza magát.
2017. jan. 6. 23:55
1 2 3
 11/28 Szergej55 ***** válasza:
45%
A feminácizmus nem nyerő, a vegánakármiség meg nem érdekel, amíg nem vagyok semmire sem kényszerítve.
2017. jan. 7. 00:33
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
El.
2017. jan. 7. 00:35
 13/28 anonim ***** válasza:
68%

Vegán: ez valszeg alapvető konfliktusforrás lenne, kb. az első randin ha addig nem derülne véletlenül ki.

Feminizmus (-nak ez a túlzásba vitt verziója): én nem szoktam becsmérelni a nőket, de a viccektől meg a filmekben elhangzó soroktól (utóbbiakra ugye a nézőnek nulla hatása) felhúzza magát, az egy elég komoly intő jel, hogy nem kell vele erőltetni a randizást.

30F

2017. jan. 7. 00:38
 14/28 anonim ***** válasza:
58%
Én vegetáriánus vagyok, a vegán már túlzás nekem. Nem baj, ha elvárja, hogy tiszteljék, de ne akarja az egész női nem haragját rázúdítani a férfiakra. Mindig adott személyt kell vizsgálni, nem egy egész nemet.
2017. jan. 7. 00:45
 15/28 anonim ***** válasza:
30%

Ez nem feltétlen a képzelet szüleménye, ismerek pár ilyen csajt.

Ehhez a "felfogáshoz" általában még igen magas kognitív disszonancia társul, tehát nonstop megpróbálja meggyőznia környezetét ezekről a dolgokról, pontosabban rájuk erőszakolja. Az nem hogy pasija, de hosszabb távon barátja se akad egy ilyennek. Én már csak tudom, a Facebookomat szennyezi több ilyen nő is. Némelyik divatol csak, de van egy aki súlyos eset.

Jön még hozzá egy nagy adag liberalizmus és nonstop politizálás is. Ami szintén taszít.

Ezeknek az embereknek pszichológusra van szüksége.

A vegánságról meg annyit, hogy hülyeség. Én 2 hónapig kipróbáltam egy vegán barátnő miatt (ő legalább nem volt feminista). Nem erőltette, kiváncsi voltam. Végül rájöttem h ezt képtelenség. Legyengültem és beteges lettem. A gyúrás se ment rendesen, figyelni se tudtam, ideges voltam...

Egyszerűen hús nélkül az emberi faj nem tud élni. Utánaolvastam és bár mindenféle szakvélemény van, sok orvos állítja, hogy ha valaki nem eszik húst az egészségtelen. Lehet benne valami, hogy az elmúlt párszázezer évben már hozzászoktunk.

2017. jan. 7. 01:01
 16/28 opened paradise ***** válasza:
Esélytelen. Szinte mindenkivel előbb.
2017. jan. 7. 02:51
 17/28 anonim ***** válasza:
nem normalis emberrel nem jovunk ossze meer megmergezi a normalis eletet is
2017. jan. 7. 06:25
 18/28 anonim ***** válasza:
12%
Szánalmasak a vegák meg feminácik is...Sorry.Beteg létforma mind a kettő.Az egyik olyan anyagoktól fosztja meg a szervezetét amit a növény nem pótól.A másik olyan dolgokért harcol amit már elért és megtöbbet akar...Valszeg pszichologiai eset.Irányítás mániás,ki ha nem én stilusú,gyenge fizikai képességekkel rendelkező ember és még lusta is.Se nem főz,se nem takarít,se nem mos.Csak fekszik mi a f😃sz...
2017. jan. 7. 06:26
 19/28 anonim ***** válasza:
33%

Engem nem rettentene el, sőt külön örülnék is neki, mivel én is nyers vegán vagyok ,még a légynek sem tudnék ártani és a feministákkal sincs bajom, nem járok étterembe, nem eszem sütit sem.

/Egy koala/

2017. jan. 7. 07:35
 20/28 anonim ***** válasza:
22%
Elrettrentene, mert hús nélkül nem tudom, hogy lehet élni, kivéve, ha olyan betegsége van az illetőnek, hogy nem ehet húst. A feminizmus meg a társadalom rákfenékje, ez az egyik oka annak, hogy alig van ma normális házasság/kapcsolat, ráadásul életképtelen és minden logikát mellőző felfogás. Volt valamennyire feminista barátnőm, soha többet. Szóval igen, nagy mértékben elriasztana.
2017. jan. 7. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!