Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl nagy elvárás van manapság egy férfival szemben az önbizalommal kapcsolatban?
#11: A legnagyobb közhely, hogy aki nem adja fel, az sikeres lesz. Nem, nem feltétlenül lesz. Az más kérdés, hogy azokat szereti mindenki mutatni és nézni, akinek összejöttek a dolgok. A másik véglet meg mehet a kukába.
Az a baj az allegóriáddal, hogy kevés dolog tud jó eszköz lenni. Ismerek pl. tényleg tök rendes srácot és normális, minden rendben van vele. De durván szegény. Vagy épp egy másik durván nem néz ki jól. Mindketten elmúltak 20 évesek, küzdenek, pozitívan állnak a dologhoz, de még egy barátnőjük sem volt.
Nem kell minden helyzetben annak lenni. Nem is szeretem, ha valaki mindig játssza a kemény gyereket. És szeretem, ha valaki képes megélni őszintén az érzéseit és beszélni róluk. De amikor valaki komolyan elnézést kér, hogy rád ír, meg mikor elhívnak randira, de fogalmuk sincs a helyről, meg semmiről, meg megy az "alkalmazkodom hozzád" duma és semmi "ellentartás nincs", hanem szűzlány módiban hagyják, hogy mindenben te dönts, a meglepetésokozás és az autonómia igényének teljes hiányával, akkor úgy elegem van.
Nő vagyok. Határozott, de nem feminista. Van véleményem, amit szeretek bedobni a közösbe, de nem kizárólagosan érvényesíteni. Szeretem, ha számít a szavam, de azt nem, ha mindenben csak az enyém 'hallatszik', mert a másik meg sem mukkan.
Tudod, rohadtul fárasztó férfiként viselkedni szinte, mert a másik nem képes rá melletted.
N
NEM KELL ELJÁTSZANI a határozott, erős embert, mert ha csak játszod, akkor/attól még belül gyenge maradsz.
Nyugodtan sírjál a vállamon néha, ha úgy érzed, hogy az jól esik!
Mutasd ki/mondd ki az érzéseidet. Nekem!!!!!
Sajnos vannak helyzetek, amikor valóban határozottnak, magabiztosnak kell mutatkozni, különben eltaposnak, de az nem a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!