Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban léteznek MGTOW férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban léteznek MGTOW férfiak? Mi a véleményetek erről az irányzatról?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 5. 17:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
42%
Utánaolvastam. Sértődött férfiak művelik, akik nem tudnak irányítani egy párkapcsolatot. Rossz érzés látni, ahogy az önismeret hiánya és a szociális inkompetencia a megoldás keresése helyett menekülésbe és gyűlöletbe megy át.
2017. jan. 9. 21:31
 32/37 anonim ***** válasza:
51%

Magával a mozgalommal semmi bajom. Azt nem értem hogy miért alacsonyodnak le olyan szintekre , teljesen elvakultan látnak mindent. Szélsőségesen negatívan állítják be a másik nemet. Ha valaki önként dönt arról hogy ő mint férfi a maga útját fogja járni , nem kell neki se nő, se család, hanem inkább kötöttségek nélkül akar élni úgy hogy senki nem szól bele az életébe, ez teljesen rendben van. Egészségére, ő döntése legyen boldog. De ez az ömlengő gyűlölet és megkeseredett nyávogás amit egyesek művelnek az szánalmas. Senki nem mondta hogy kötelező megházasodni , sőt bármilyen meglepő szexelni sem kötelező. De azt ne gondolja senki hogy csak mert fütyi van a lába között akkor ő többet ér bárkinél. Az embert a tettei határozzák meg és nem a neme. Lehet gyűlölni a nőket (gondolom az ilyen az édesanyját se diszkriminálja ezalól), csak ezt az értelmetlen lázadozást nem értem. Éljenek nyugodtan egyedül, foglalják el magukat, foglalkozzanak magukkal

Elvégre ez a MGTOW lényege. Nem?! A saját utad járása... Nem a vitaszítás, gyűlölködés. Nem értem miért kéne hogy bárkit is érdekeljen hogy más hogy óhajt élni. Az ilyen gondolkodású ember nem szaporodik tovább. No és akkor mi van? Semmi.

2017. jan. 17. 23:11
 33/37 anonim ***** válasza:
Természetesen mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, de ezek a férfiak általában ugyanúgy a párkapcsolatban sikertelen, elesett, nem helyes férfiak, mint ahogy a szélsőséges feministák (feminácik) ezeknek női megfelelői. Persze kivételek mindenhol vannak.
2017. márc. 1. 19:16
 34/37 anonim ***** válasza:
én nem egy ilyen embert ismerek, aki azt mondja nem kér a játszmázásból, az érzelmi zsarolásból, a felelősséghárításból és a sok nárcisztikus kihanem én királykisasszonyokból. nem rondák, van aki kigyúrt van aki átlagos testű. mivel a nők megszüntették a hagyományos családmodellt, többségük gyereket sem akar (hisz fogyunk, nem?), mi értelme akkor elviselni egy önimádó szexésnewyork-on felnőtt királylány manipulációit? semmi. Többéségvel 1 általános beszélgetést nem lehet lefolytatni, mert a plázázáson meg a saját rigolyáin kívül más nem érdekli, így szerintem jogos. Vagy tárgyként fognak a nőkre tekinteni, vagy levegőnek nézni.
2018. szept. 27. 11:19
 35/37 anonim válasza:

Ez az utolsó, hogy olyan férfiak vannak ott, akik ennyire torzítanak.

A nők többsége nem szex és new york-on felnőtt kislány, és a többség szintén nem manipulál. Pont emiatt gondolom, hogy besértődött fiúk közössége, akiknek nem volt szerencséjük a nőknél.

Ki vannak akadva, hogy a nők megcsalják a párjukat, miközben a férfiak is ugyanezt teszik, de nem ez az általános. Nevetséges az egész. Ha nem akarnak gyereket meg feleséget az oké, de emiatt ne a nőket hibáztassák.

2019. jan. 16. 16:38
 36/37 anonim válasza:
Meg ne csináljanak viccet azokból a férfiakból, akik akarnak.
2019. jan. 16. 16:43
 37/37 anonim ***** válasza:
kedves utolsó és utolsó előtti. hagyjuk már itt a ferdítést, meg a köntörözést. 9 évig nyomtam a pénzt, adtam a házat, vettem le a felelősséget, tartottam el, viseltem el a b*szogatásait, a "soha nem jó semmi", "minden a te hibád" hasonló megnyilvánulásait egy külsőre tök átlagos lánytól, melynek a végén azt kaptam, még élni akarok, nekem jár a boldogság, a gyerek nyűg, stb... légy oly kedves, és a félremagyarázásod, a ferdítésed máshol magyarázd, mert nem igaz amit írsz. ráadásul nem egyedül vagyok ezzel így, a válások 75%-át nők adják be, lehetetlen h mindig a férfi a hibás, vagy ennyi férfi alkoholista lenne? hülyeség, mert akkor nem lenne gdp. ne hazudozzunk kérem, mert ez nem a tündérmese, hanem a valóság.
2019. jan. 23. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!