Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban léteznek MGTOW férfiak? Mi a véleményetek erről az irányzatról?
Magával a mozgalommal semmi bajom. Azt nem értem hogy miért alacsonyodnak le olyan szintekre , teljesen elvakultan látnak mindent. Szélsőségesen negatívan állítják be a másik nemet. Ha valaki önként dönt arról hogy ő mint férfi a maga útját fogja járni , nem kell neki se nő, se család, hanem inkább kötöttségek nélkül akar élni úgy hogy senki nem szól bele az életébe, ez teljesen rendben van. Egészségére, ő döntése legyen boldog. De ez az ömlengő gyűlölet és megkeseredett nyávogás amit egyesek művelnek az szánalmas. Senki nem mondta hogy kötelező megházasodni , sőt bármilyen meglepő szexelni sem kötelező. De azt ne gondolja senki hogy csak mert fütyi van a lába között akkor ő többet ér bárkinél. Az embert a tettei határozzák meg és nem a neme. Lehet gyűlölni a nőket (gondolom az ilyen az édesanyját se diszkriminálja ezalól), csak ezt az értelmetlen lázadozást nem értem. Éljenek nyugodtan egyedül, foglalják el magukat, foglalkozzanak magukkal
Elvégre ez a MGTOW lényege. Nem?! A saját utad járása... Nem a vitaszítás, gyűlölködés. Nem értem miért kéne hogy bárkit is érdekeljen hogy más hogy óhajt élni. Az ilyen gondolkodású ember nem szaporodik tovább. No és akkor mi van? Semmi.
Ez az utolsó, hogy olyan férfiak vannak ott, akik ennyire torzítanak.
A nők többsége nem szex és new york-on felnőtt kislány, és a többség szintén nem manipulál. Pont emiatt gondolom, hogy besértődött fiúk közössége, akiknek nem volt szerencséjük a nőknél.
Ki vannak akadva, hogy a nők megcsalják a párjukat, miközben a férfiak is ugyanezt teszik, de nem ez az általános. Nevetséges az egész. Ha nem akarnak gyereket meg feleséget az oké, de emiatt ne a nőket hibáztassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!