Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek idegesek a nők a MGTOW jelenségtől?
Az MGTOW (a maguk útját járó férfiak, mozaikszó) életmódú férfiak nem akarnak házasságot, gyereket és semmi olyat ami a bíróságon végződhet. Nem akarják eltartani a nőt. Szélsőséges esetben még csak párkapcsolatot sem akarnak. Egyszerűbben: lesz@rják a nőket. Hasonló a szingliséghez.
Nem lenne ezzel semmi baj, hiszen nem ártanak senkinek, mégis szabályos dührohamot váltanak ki a nőkből. Miért?

Nem tudom, miért kapna emiatt bárki dührohamot, engem sem érdekel, mit csinálnak a férfiak, ki hogyan éli az életét.
De ha pl. megtudnám, hogy egy engem érdeklő férfi gondolkodik így, aki nekem szimpatikus, hogy esze ágában sincs senkivel kapcsolatot kezdeni, akkor érthető, ha rosszul érezném magamat. Mindenesetre dührohamot akkor se kapnék. :D

El kéne tartanom a nőt?!?!?! Hát én mindjárt dührohamot kapok.
Ha nem akarok megházasodni, akkor leszarom a nőket?! Wtf, hölgyem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!