Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban léteznek MGTOW férfiak? Mi a véleményetek erről az irányzatról?
"Szerinted egy hetero férfi mégis mi a jó büdös francért fosztaná meg magát a világ legjobb dolgától?"
Ha neked egysíkú a gondolkodásod, attól még másnak nem szükségszerűen az. Lehet, másoknak más a világ legjobb dolga. Ez ugye nem merült fel benned?
Btw aki külön hangsúlyozza ezt a heteró férfi dolgot annál vmi bizonytalanság lehet...
Svédországban igen kiterjedt mozgalom, de ha megnézed ezeket az aktivistákat, valahogy sosem a jóképű, vonzó férfiakat látod a nagy nőellenesség mögött, inkább azokat, akikről ránézésre is azt gondolnád, hogy nem működik neki a csajozás.
Félek tőle, hogy kevés kivételtől eltekintve a legtöbbeknek ez egy védelmi mechanizmus a kudarcok feldolgozására, nem önként vállalt cölibátus.
Léteznek ilyenek, de nem teljesen normális dolog... Vannak, akik kényszerből választották ezt az életformát (nagyon nem jött össze a csajozás, ezért életvitelben nem nagy változást jelentett, hogy beálltak az mgtow mozgalomba, viszont a hangzásra tényleg jobb)
Meg vannak, akik alapból ilyen "érdekesen" állnak a nőkhöz, annak ellenére, hogy nem lennének teljesen nyomorultak társkeresés terén, de nyilván ez sem a legkiegyensúlyozottabb álláspont.
Olyat is olvastam már a neten, hogy ezek a férfiak még nők által működtetett üzleteket/vállalkozásokat sem hajlandóak támogatni, szóval pl ha tudják, hogy egy cipőboltnak női tulaja van, akkor tudatosan elkerülik. Érdekes....
''Btw aki külön hangsúlyozza ezt a heteró férfi dolgot annál vmi bizonytalanság lehet...''
Azért hangsúlyoztam a heteró férfi dolgot mert egy homo férfinél egyáltalán nem megerőltető lemondani a nőkről. Sőt eredetileg csak simán férfit írtam és miután átolvastam azután tettem hozzá azt a bizonyos hetero jelzőt nehogy ''kirekesztő'' legyek kedves homoszexuális felebarátaim felé mivel nekik más az érdeklődésük. De nyugodtan köss bele bmeg ha ennyi eszed van.
Na jó egyébként lehet hogy tévedtem és nem a legfontosabb dolog de hogy az egyik legfontosabb az biztos.
Tömegesen is van ilyen jelenség - Japánban. Fűevőknek hívják őket (elutasítják a húst).
A nők hipergámiáját és manipulatív természetét utasítják el, egyszerűen nem kérnek a nőkből. Az angol Wikipédián van erről egy részletesebb cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!