Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban léteznek MGTOW férfiak? Mi a véleményetek erről az irányzatról?
"Hatalmas veszteség, tényleg, ha pár csúnya fiú azt mondja, akkor ő nem csajozik :D Kit érdekel? :D"
Csak gratulálok a egysíkú gondolkodásodhoz, ha valaki egyedül akar élni akkor máris csúnya....
Korláttoltságod eszméletlen :D
1000 ok lehet, ha valaki elutasítja a nők pl.: nézd meg a papokat, csomó helyes jó pap van ő a hite miatt utasította el stb.....
'' pl.: nézd meg a papokat, csomó helyes jó pap van ő a hite miatt utasította el stb.....''
Igen és azért lesznek pedofilok mert nem bírnak az ösztöneikkel, márpedig a szexuális ösztön a legerősebb mind közül.
"Igen és azért lesznek pedofilok mert nem bírnak az ösztöneikkel, márpedig a szexuális ösztön a legerősebb mind közül."
Ez azért durva általánosítás, tény hogy vannak ilyen papok, de azért nem a többség
Na igen a többi meg titokban szeretőt tart hallottam már ilyet is
na persze lehet kivétel
"1000 ok lehet, ha valaki elutasítja a nők pl.: nézd meg a papokat, csomó helyes jó pap van ő a hite miatt utasította el stb....."
őket nem érdemes itt említeni szerintem, mert közül nincs ehhez az irányzathoz.
"Igen és azért lesznek pedofilok mert nem bírnak az ösztöneikkel, márpedig a szexuális ösztön a legerősebb mind közül."
10 évente meghallasz egy ilyen hírt, és egyből minden pap pedofil. :D
szerintem akár helyes, akár csúnya fiú, nincs rendben valami a fejével. a hülyeség pedig nem válogat szépség alapján.
ha nem akar feleséget, családot, az oké. nem muszáj akarnia. de ez a még szexelni se szexel nőkkel már kissé erőltetett. kivéve persze ha mindegyik aszexuális, de erre nem sok esélyt látok. így nem maradt más, mint hogy csak hiszti.
nekem személy szerint nincs velük semmi bajom. engem olyan szempontból nem zavarnak ezek a jelenségek, vagy azok az emberek akik szerintem baromságot gondolnak, hogy legalább tudom hogy kikkel nem akarok soha megismerkedni, beszélgetni, vagy hogy bármi közöm legyen hozzá. ez csak az ő saját életükre van kihatással, csak őket érdekli, tehát engem teljesen hidegen hagy.
nagy dolog úgyse pedig úgyse lesz belőle.
"Azért hangsúlyoztam a heteró férfi dolgot mert egy homo férfinél egyáltalán nem megerőltető lemondani a nőkről. "
Nem erről van szó. Nem cölibátust fogadtak, és szexelnek is, nem is keveset. Nem melegek, nem rondábbak mint az átlag, de nem is hülyébbek.
Mindenki a szabad akaratából él vagy nem él egy kapcsolat lehetőségével.
Most ezen mi van olyan érdekes ?
Nekem is van rokonom aki apáca lényegében ő nőben ugyanez és magánügy.
Férfiban ugye (MGTOW) ők azok az emberek akik azt mondják a nők magas elvárasaira h köszi de ezt nem velem, élek egyedül.
Amióta világ a világ volt ilyen nő ill pasi (és lesz is) csak nem címkézték fel. Ennyi.
Én ebben a mozgalomban nem látok nőgyűlöletet.
A férfiak nagy részének az érdeklődési listáján dobogós helyen vannak a nők, de nem mindenkinek. Vannak akik lehúzták a puncit a listáról, és koncentrálnak másra. Szerintem ez kicsit olyan, mint mikor egy alkoholista leteszi a piát, és ezek után nem az esti berúgás lesz a fő cél számára.
Egy tudatos döntés, felhagyni valamivel ami sok energiát leköt és cserébe nem ad szinte semmit.
Ez oké, miért kell bizonygatni és szerveződni?
Akit nem érdekelnek a nők, azt nem érdeklik és csókolom.
Nincs szükség arra, hogy ez hirdesse is, hiszen pont, hogy nincs prioritása az életben, eszébe sem jutnának efféle gondolatok :)
Ismerek ilyen fickót, nem is egyet akinek a munkája a szenvedélye. De soha nem hallottam a nőkről lenézően vagy gúnyosan beszélni.
A nőgyűlöletről. Miért hozzák párhuzamba ezzel az irányzattal?
Hát, megnéztem a Facebook oldalukat kíváncsiságból. Nem lehetne őket nőkedvelőknek sem nevezni, amin nem csodálkoztam.
Miket posztolnak?
Főként olyanokat, amiben a nők negatív cselekedetei/ értékei állnak fókuszban vagy hogy mennyire klassz a szebbik nem nélküli élet.
pl ezek:
- A gyilkos családanyáról szóló cikk
- milyen örömteli életet él egy középkorú férfi a gumibabájával
- "Egy férfi a nő nélkül olyan, mint egy hal bicikli nélkül!" - és hasonló elmés gondolatok...
- 3 nő hogyan itatott le egy focistát, hogy szexeljenek vele
Ésatöbbi...
Szóval csak egy kérdésem maradt, ha ezek a srácok annyira megvannak a csajok nélkül, miért foglalkoznak mégis mindig velük?
Az a baj ezekkel az irányzatokkal, hogy nem állnak objektíven a kérdéshez, hanem szélsőségesen torzítva, kizárólag a negatív történetek kiragadásával próbálják a valóságot láttatni, mint ugye itt is sok kommentben az általánosítások.
Ugyan olyan, mint amikor megnézzük este a híreket, a nyakunkba kapjuk az áremelést, a katasztrófákat és a merényleteket 30 percbe sűrítetten.
A naiv ember ilyenkor azt hiszi, hogy a világ egy nagyon rossz hely. Mindenhol bűnözők lapulnak, és tényleg jön a pusztulás. :)
Erről ugyan szó sincs, naponta gyermekek születnek, házat építenek, meggyógyulnak, segítenek egymáson az emberek, rengeteg pozitív dolog történik, amiről viszont nem tudósítanak.
Szóval elég sajnálatos, hogy tényleg vannak olyan emberek, akik kizárólag egy nemből csak a gyengeségeit gyarlóságait látják és láttatják.
Nem az a probléma, hogy a magányt választják, vagy azt mondják " Kösz' de nem kell a párkapcsolat" - hanem mindezt azzal érvelve teszik, hogy a másik nemet tetszés szerint értéktelennek vagy (bűnösnek) felelősnek állítják be (pl. a magányukért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!