Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten miért van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten miért van ilyen sok betegségekkel küzdő nő és miért ilyen nők akarnak csak tőlem kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Szinte csak olyan nőkkel találkozok internetről akik inzulinrezisztensek, PCOS-ben szenvednek és persze emiatt elhízottak is.
2017. jan. 5. 07:15
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Mert egy egészséges, szép, gond nélküli nőnek nem kell internetes társkeresőket használnia.
2017. jan. 5. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
előző jól írja
2017. jan. 5. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

1. Azért van sok az interneten, mert a való életben is sok van. Kb. minden 5. nő szenved az egyiktől, és minden 10. mindkettőtől. Ezek ugyanis kézen fogva járnak. Nyugodj bele, hogy ha felszállsz egy tömött buszra, ahol van 50 nő, akkor közülük kb. 10 inzulin rezisztens, csak nem köti az orrodra utazás közben.

2. Azért ezek az elhízott nők akarnak csak kapcsolatot tőled, mert ők még beérnék veled is, ugyanis jóval lejjebb adták az igényeiket, ami a külsőt illeti. A jobb nők pedig a jobb pasikra hajtanak, és tőled egyáltalán semmit nem szeretnének, mert nem vagy elég jó nekik. Magyarul gáz, ahogy kinézel.

Egyéb kérdés, amire nem egyértelmű a válasz? :)

2017. jan. 5. 07:42
 4/10 A kérdező kommentje:
De én is teljesen egészséges férfi vagyok és sok hozzám hasonló férfi van mégis neten
2017. jan. 5. 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Mert nem vagy tul jokepu es azt gondoljak, az o kinezetukkes tok okes nalad probalkozni, mert egy kategoria.

Ha ez rad nezve serto, akkor menj sportolni, ne egyel xart xarral, oltozz divatosan,legyel apolt es illatos. Jah es kuldj kepet, hogy ladsam, tenyleg olyan csunya vagy-e, mint ahogy kepzelem vagy ezuttal tevedek. 34N

2017. jan. 5. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Elmondom neked, hogy ő is pont olyan egészségesnek érzi magát, amíg ki nem derül, hogy pl. évek óta azért kísérleteznek hiába a babával, mert pcos-e van. És erre nagyon sok kapcsolat ráment már.

Másrészt nálam a teljesen egészséges egy testi és lelki, illetve mentális állapotot is jelöl, márpedig aki itt veri magát, hogy rá miért az elhízott csajok buknak, mikor ő sokkal jobbat érdemel, azt én sajnos egyáltalán nem tudom minden téren teljesen egészségesnek tekinteni. Már csak az egészséges önértékelés hiánya miatt is.

Minden teljesen relatív. Nekem egy inzulinrezisztens nő sokkal egészségesebb, mint egy depressziós, vagy anorexiás, esetleg önértékelési zavarokkal küzdő. Vagy egy olyan, akinek a pénz az isten, és csak gazdag pasinak dobja szét lábát, miközben kikéri magának, hogy ő nem prostituált.

Gondolom, akkor azzal viszont egyetértesz, hogy akkor a 40 feletti férfi lakosság sem ér sokat, mert köztük is minden másodiknak van érrendszerei gondja vagy cukorbetegsége, a többségnek mindkettő, és az ugye erősen kihat a potenciára is... Szóval húzzál bele, ha be akarsz csajozni, mert az egyetlen amit fel tudsz mutatni, hogy még egészséges vagy, viszont gyorsan le fog járni a szavatosságod, és senkinek nem kell egy impotens.

Az sem betegség, csak állapot. ;)

De azt meg nekünk, nőknek marha nehéz tolerálni.

2017. jan. 5. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Interneten miért van ilyen sok beképzelt gyökér aki azt hiszi 10-es skálán 15-ös, modell alkatú nőknek kell a lábaik elé vetni magukat, mert hát csak?

Ja és persze, te teljesen egészséges vagy, ahogy írta a 6-os, pszichésen is meg minden, azért írsz ki ilyen kérdést. :)

2017. jan. 5. 08:50
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha nincs ló, jó a szamár is.
2017. jan. 5. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez már népbetegséggé nőtte ki magát sajnos.

Az életben is sok van, és soknak van is egyébként párja, aki meg élőben nem tud ismerkedni, annak marad a társkereső.

2017. jan. 5. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is krónikus betegségem van....nem tudtam, hogy ettől kevesebbet ér egy nő/férfi.....

23/N

2017. jan. 5. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!