Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 fölötti pasik egyéjszakás kaland után nagy valószínűséggel akarnak kapcsolatot vagy ez nem korfüggő?
Természetesen hosszú kapcsolatot szeretnének, már másnap össze akarnak majd veled költözni, 3. nap el is jegyeznek, és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Ja, nem...
Javítanám a kérdésed: A 40 fölötti pasik a veled töltött egyéjszakás kaland után nagy valószínűséggel akarnak kapcsolatot a feleségükkel, akik otthon várják őket, hisz téged csak kihasználnak, mert naiv vagy, de mégis bedőlsz nekik, amitől más férfiak szemében "tré" leszel.
Remélem tudtam segíteni.
30F
7-es! 40 fölötti nő vagyok. Egyedülálló lettem, de sosem voltam lenullázva anyagilag. Azonnal lett tartós párkapcsolatom és én voltam az, aki nem szerettem volna - a klasszisokkal magasabb fizetéssel rendelkező pasimmal - vagyonközösséget. A gyerekemet egyedül tartom el, és eszem ágában sem lenne Hozzád hasonló elveket valló pasival szóba állni.
Azért van pár ilyen nő...
Igen, tuti. Azok akik még ekkor is szüzek...
Egyéjszakás kaland után kb csak a filmekben akar a pasi többet, és ez kortól függetlenül igaz.
(Igaz nekem egyszer volt csak egyéjszakásom egy 40essel pont, és vele meglepő módon megmaradt a kapcsolat valamilyen formában, mégha hónapokig nem is beszélünk, de tudom hogy ez nagyon ritka)
Szóba ha komoly kapcsolatot akarsz akkor azt ne vazonnali szextől várd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!