Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 fölötti pasik egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 fölötti pasik egyéjszakás kaland után nagy valószínűséggel akarnak kapcsolatot vagy ez nem korfüggő?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 18:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Dehogy akarnak, örülnek az ingyenszexnek.
2016. dec. 27. 18:42
 2/19 anonim ***** válasza:
Igen, a 40, az vízválasztó. 40 felett már csak komoly kapcsit akarnak.
2016. dec. 27. 18:51
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk George Clooney vagy Brad Pitt is 40 fölötti férfinak számít, akkor nekik más a mérce. Nem elég, hogy fiatal csaj legyen és egyből már mindenre képesek érte. De az átlag magyar pasi az kortól függetlenül mindenre képes egy nőért, lejártatva ezzel sajnos a magyar férfiakat :/
2016. dec. 27. 18:53
 4/19 A kérdező kommentje:
1. Miért nem akarnak kapcsolatot?
2016. dec. 27. 19:01
 5/19 A kérdező kommentje:
2. Vicc vagy komoly?!
2016. dec. 27. 19:01
 6/19 A kérdező kommentje:
3. Még nem volt idősebb pasim, de fiatalok elég trék..
2016. dec. 27. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:
40 fölött vagyok. Nem akarok még egyszer nőt eltartani. Korosztályom egyedülálló tagjai egyszer már le lettek anyagilag nullázva. Az idióták hajlandóak belépni még egy tartós kapcsolatba. Ők vannak kevesebben. Velem például kialakíthatsz kapcsolatot, ha minden közös program rád eső részét fizeted. A kölkeidet magad tartod el. semmiféle vagyonközösséget nem akarsz velem. Így már perse savanyú.
2016. dec. 27. 19:16
 8/19 anonim ***** válasza:

Természetesen hosszú kapcsolatot szeretnének, már másnap össze akarnak majd veled költözni, 3. nap el is jegyeznek, és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Ja, nem...

Javítanám a kérdésed: A 40 fölötti pasik a veled töltött egyéjszakás kaland után nagy valószínűséggel akarnak kapcsolatot a feleségükkel, akik otthon várják őket, hisz téged csak kihasználnak, mert naiv vagy, de mégis bedőlsz nekik, amitől más férfiak szemében "tré" leszel.

Remélem tudtam segíteni.

30F

2016. dec. 27. 19:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

7-es! 40 fölötti nő vagyok. Egyedülálló lettem, de sosem voltam lenullázva anyagilag. Azonnal lett tartós párkapcsolatom és én voltam az, aki nem szerettem volna - a klasszisokkal magasabb fizetéssel rendelkező pasimmal - vagyonközösséget. A gyerekemet egyedül tartom el, és eszem ágában sem lenne Hozzád hasonló elveket valló pasival szóba állni.

Azért van pár ilyen nő...

2016. dec. 27. 19:42
 10/19 anonim ***** válasza:

Igen, tuti. Azok akik még ekkor is szüzek...

Egyéjszakás kaland után kb csak a filmekben akar a pasi többet, és ez kortól függetlenül igaz.

(Igaz nekem egyszer volt csak egyéjszakásom egy 40essel pont, és vele meglepő módon megmaradt a kapcsolat valamilyen formában, mégha hónapokig nem is beszélünk, de tudom hogy ez nagyon ritka)

Szóba ha komoly kapcsolatot akarsz akkor azt ne vazonnali szextől várd

2016. dec. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!