Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 fölötti pasik egyéjszakás kaland után nagy valószínűséggel akarnak kapcsolatot vagy ez nem korfüggő?
9-es vagyok és nem álmodom.
Miért gondolják azt egyes pasik,hogy kegyet gyakorolnak ha bevállalnak egy egyedülálló anyát gyerekkel?Néha azért fordított a kép: a pasi az, aki le van nullázva és költözik a nőhöz..
Nekem volt komoly kapcsolatom az egy éjszakásból.
A lány többet akart,és én is.
Jó volt reggel mindkettőnk részéről egymás mellett ébredni.
#14, ez igaz, viszont erről a mi esetünkben szó sem volt. Neki volt párja, meg én is kavartam valakivel, csak az nagyon nem volt jó, meg már a végét is járta az egész... Nem hittem hogy látom még valaha, de azért megadtam a számom, és én lepődtem meg legjobban mikor 1-2 hét múlva felhívott. És igen a találkák leginkább szexről szóltak, de telefonon is sokszor beszéltünk, nem egyszer félórákat is- és abban nem volt szex.
Amúgy (több mint egy év után) két hete hívott hogy vége a több éves kapcsolatának és szeretne velem találkozni...
De a tündérmese itt véget ér, mert azóta van egy barátom akit szeretek, és nem csalnám meg. Plusz a pasi mondta hogy nem akar több komolyat, mert neki az nyűg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!