Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 fölötti pasik egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 fölötti pasik egyéjszakás kaland után nagy valószínűséggel akarnak kapcsolatot vagy ez nem korfüggő?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

*nem szóba, hanem szóval.

2016. dec. 27. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
9-es. Álmodj királylány.
2016. dec. 27. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:

9-es vagyok és nem álmodom.

Miért gondolják azt egyes pasik,hogy kegyet gyakorolnak ha bevállalnak egy egyedülálló anyát gyerekkel?Néha azért fordított a kép: a pasi az, aki le van nullázva és költözik a nőhöz..

2016. dec. 27. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyrészt egyetértek veled, hogy a komoly kapcsolat nem így kezdődik, de mi ez amit még írtál?: "Igaz nekem egyszer volt csak egyéjszakásom egy 40essel pont, és vele meglepő módon megmaradt a kapcsolat valamilyen formában, mégha hónapokig nem is beszélünk, de tudom hogy ez nagyon ritka" - akkor magyarán neked sem lett ebből kapcsolat, ha hónapokig nem is beszéltek...(max akkor gondolom szexre jöttök össze)
2016. dec. 27. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es vagyok megint: bocsi az lemaradt, hogy a 10-esnek szántam főleg.
2016. dec. 27. 20:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt komoly kapcsolatom az egy éjszakásból.

A lány többet akart,és én is.

Jó volt reggel mindkettőnk részéről egymás mellett ébredni.

2016. dec. 27. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, 9-es! Én is ilyen nő vagyok, mint Te. 49 %-os, te meg álmodj tovább, mert nőd nem lesz ilyen fax hozzáállással...
2016. dec. 27. 20:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet komoly simán. De ahhoz érzelmek kellenek. Egy hirtelen szexnél megez lutri, hogy lesz e. De nem látom miért zárkózna el valaki kpmolytól ha jó. Szerintem gyakran azért nem lesz ilyenekbol komoly mert kiderül hogy valami miatt mégsem ez az. Mert itt hiába van szex de ez még az ismerkedés korai szakasza.
2016. dec. 27. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:

#14, ez igaz, viszont erről a mi esetünkben szó sem volt. Neki volt párja, meg én is kavartam valakivel, csak az nagyon nem volt jó, meg már a végét is járta az egész... Nem hittem hogy látom még valaha, de azért megadtam a számom, és én lepődtem meg legjobban mikor 1-2 hét múlva felhívott. És igen a találkák leginkább szexről szóltak, de telefonon is sokszor beszéltünk, nem egyszer félórákat is- és abban nem volt szex.

Amúgy (több mint egy év után) két hete hívott hogy vége a több éves kapcsolatának és szeretne velem találkozni...

De a tündérmese itt véget ér, mert azóta van egy barátom akit szeretek, és nem csalnám meg. Plusz a pasi mondta hogy nem akar több komolyat, mert neki az nyűg...

2016. dec. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!