Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy egy 25 éves pasi, annyira leadja a szintet, hogy 40-50-es nőket fűz, mert a fiatalabbaknak úgysem kell?

Figyelt kérdés
Azt mondja, a nő az nő, nem számít hány éves, ugyanaz van a lába között. Mi a véleményetek erről? (Egy nagyon csúnya pasiról van szó)
2017. jan. 1. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

#9 Én észreveszlek. Van kedved beszélgetni velem? :)

26F

próbálsz barátnőt szerezni?itt,arctalanul?

2017. jan. 1. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Ismerek jóképű,vonzó,és pénzes 27 éves férfit,akire ragadnak a fiatalok,mégis 39 éves nővel van.És a nő külsőre veri a fiatalabbak 80%-át,belsőre meg a 99%-ukat.A külseje megfogta,a belsője megtartotta.Szóval egyáltalán nem szint leadás ha egy férfinak az idősebb nők jönnek be,illetve éppen annyira szintleadás mint mikor 20-on éves nők vannak idősebb pasival.
2017. jan. 1. 16:20
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Én "idősebb" nő vagyok, még v életlenül sem kellene egy 27 éves nagyon csúnya pasi akinek mindegy kit kefél.

Attól,hogy valaki nem a huszonéves korosztályhoz tartozik még nézhet ki jól, lehet esze, egzisztenciája és igénye.

És ahogy a mai világot nézem simán még válogathat is a huszonéves pasik között....

2017. jan. 1. 16:29
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Én "idősebb" nő vagyok, még v életlenül sem kellene egy 27 éves nagyon csúnya pasi akinek mindegy kit kefél.

Attól,hogy valaki nem a huszonéves korosztályhoz tartozik még nézhet ki jól, lehet esze, egzisztenciája és igénye.

És ahogy a mai világot nézem simán még válogathat is a huszonéves pasik között....

én csunya vagyok de akárkit nem bacok meg akkor én most több vagyok?

2017. jan. 1. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
40-50-es nőknek is pénzes pasi kell.
2017. jan. 1. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:

14-es félreértettél. Semmi pejoratív nem volt a válaszomban.

A kérdező kissé lehúzta a 40-50-es korosztályt azzal a megjegyzéssel,hogy egy 25 éves pasi annyira leadja a szintet,hogy ott keresgél.

Egy negyvenes-ötvenes nő még igenis nézhet jól ki ha ad magára és kedvez Neki a genetika.

2017. jan. 1. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Engem épp pár órával ezelőtt oktatott ki egy felhasználó, hogy olyan csak az álmaimban van, hogy 50-es nőként fiatal pasik akarnak velem ismerkedni :D Pedig de mennyi ilyen van egy társkeresőn.

Nekem nincs semmi bajom a fiatalokkal, de olyan pasival soha nem kezdenék, aki egyértelmű, hogy csak azért próbálkozik nálam, mert fiatalnak úgysem kell, meg akinek mindegy, hogy ki van arra a lyukra ránőve. Valahogy nem tudom elképzelni magamról, hogy ennyire leadjam.

2017. jan. 1. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Gogolom nem vágyik a szűz halálra. Am meg a 20-on évesek között akkora férfi többlet van h egy 20 éves csajra 50 pasi jut.

Gogolom nagy volt a konkurencia.

Am meg magánügy h ki kivel ő dolga.

2017. jan. 1. 18:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól teszi,nem is rossz ötletet adtál... :) Lehet nekem is az idősebb nők között kellene keresgélnem...
2017. jan. 1. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!