Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy 25 éves pasi, annyira leadja a szintet, hogy 40-50-es nőket fűz, mert a fiatalabbaknak úgysem kell?
#9 Én észreveszlek. Van kedved beszélgetni velem? :)
26F
próbálsz barátnőt szerezni?itt,arctalanul?
Én "idősebb" nő vagyok, még v életlenül sem kellene egy 27 éves nagyon csúnya pasi akinek mindegy kit kefél.
Attól,hogy valaki nem a huszonéves korosztályhoz tartozik még nézhet ki jól, lehet esze, egzisztenciája és igénye.
És ahogy a mai világot nézem simán még válogathat is a huszonéves pasik között....
Én "idősebb" nő vagyok, még v életlenül sem kellene egy 27 éves nagyon csúnya pasi akinek mindegy kit kefél.
Attól,hogy valaki nem a huszonéves korosztályhoz tartozik még nézhet ki jól, lehet esze, egzisztenciája és igénye.
És ahogy a mai világot nézem simán még válogathat is a huszonéves pasik között....
én csunya vagyok de akárkit nem bacok meg akkor én most több vagyok?
14-es félreértettél. Semmi pejoratív nem volt a válaszomban.
A kérdező kissé lehúzta a 40-50-es korosztályt azzal a megjegyzéssel,hogy egy 25 éves pasi annyira leadja a szintet,hogy ott keresgél.
Egy negyvenes-ötvenes nő még igenis nézhet jól ki ha ad magára és kedvez Neki a genetika.
Engem épp pár órával ezelőtt oktatott ki egy felhasználó, hogy olyan csak az álmaimban van, hogy 50-es nőként fiatal pasik akarnak velem ismerkedni :D Pedig de mennyi ilyen van egy társkeresőn.
Nekem nincs semmi bajom a fiatalokkal, de olyan pasival soha nem kezdenék, aki egyértelmű, hogy csak azért próbálkozik nálam, mert fiatalnak úgysem kell, meg akinek mindegy, hogy ki van arra a lyukra ránőve. Valahogy nem tudom elképzelni magamról, hogy ennyire leadjam.
Gogolom nem vágyik a szűz halálra. Am meg a 20-on évesek között akkora férfi többlet van h egy 20 éves csajra 50 pasi jut.
Gogolom nagy volt a konkurencia.
Am meg magánügy h ki kivel ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!