Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy a pénz a minden még a szerelem előtt is? , , Tudom, akik pénzesek, azok meg a kinézetre panaszkodnak, hogy amiatt nincs barátnőjük. "
Túldimenzionálod.
Én kifejezetten szegény vagyok, (öreg és beteg) és mégis velem van a világ legjobb nője.. szóval a második még neked is összejöhet.
Valami nincs rendben veled.
Ha jól nézel ki mint írod, akkor csak a szöveggel van a baj, vagy az életfelfogással, esetleg önbizalomhiánnyal.
A nők a magabiztosságra hajtanak, meg a határozottságra (NEM nagyképűségre)
26 /F vagyok engem most hagyott el a barátnőm 2.5 év után.
Fogalmam sincs fogok e találni hasonló lányt mint ő volt.
Főleg itt gyikon mindenki azt írja hogy lehetetlen átlag srácnak találni, hisz 10 pasi jut egyetlen huszonéves lányra...:/
#3-es vagyok, semmi köze ennek az életkorhoz, max annyiban érdekes, hogy így most kétszer annyi idős vagyok, mint a kedvesem.
Én az elmúlt negyven évben nem éltem tán fél évet se egyedül - és nyilván az ilyen anyagias emberekkel amúgy se tartok semmi kapcsolatot.
Nem lehet, hogy csak te képzeled bele egy két perces csendbe, hogy az most AZÉRT van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!