Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem akar tőlem semmit, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar tőlem semmit, csak az időt tölti velem?

Figyelt kérdés

Már több mint egy hónapja megismertem egy csajt badoo-n. Sokat beszélgetünk. Jó ideje már facen. Már találkoztunk is, de nem sikerült túl jól. A lány viszont nagyon szimpatikus lett nekem. Tovább folytatódott a beszélgetések a rossz randi után is. Így reméltem, h ő is hasonlóan látta a dolgokat mint én. Azóta szinte minden nap beszélünk. A tali utáni nap már említettem egy újabb lehetőségét is, és kedvezően fogadta. Már vagy 4 alkalommal elhívtam, de valamilyen mondva csinált ok miatt mindig lemondta. Mindig azt mondja, h majd máskor bepótoljuk!

De így is minden nap beszélünk szinte éjjel nappal. Miért halogatja a randit? Vagy ha nem akar találkozni, miért nem mondja meg? Vagy esetleg valósak a "dolgai" és csak pechesek az időpontok?

Mit akarhat?

Akinek van valami ötlete kérem írjon, nagyon kétségbe vagyok már esve!

Előre is köszönöm a tippeket!

2016. dec. 31. 14:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni, hogy ez mit jelenthet, de szerintem ott az ok:

" Már találkoztunk is, de nem sikerült túl jól." - Mi nem sikerül egy találkozáson????? :O

2016. dec. 31. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!