Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagálnak jobban a hülyeségekre a csajok, mint a sablonos dumákra?
Van egy kamu facebookom, elkezdtem ott kísérletezni. Az a megfigyelés, hogy a "szia, van kedved ismerkedni?" szöveget simán ignorálják, de ha valami ilyesmivel nyitok:
"Leszel a feleségem?"
"Láttál már templomot?"
"Láttál már villamost?"
"Te hiszel a mikulásban?"
Ezekre szinte kivétel nélkül érkezik válasz, és később is jó el lehet hülyülni velük.
Nekem nagyon idióta nevem van Instagramon, kb. mindenki hülyének néz érte. Ma beszélgettem egy lánnyal, megjegyezte, hogy milyen jó a nevem. :O Egyszerűen unják az agyukat, különlegességre vágynak. De azért emlékezz:
Az, hogy senki nem ír ilyet.
Egyébként az is közrejátszhat, hogy ezt nem tekintik ismerkedési szándéknak, így az is reagál, aki kapcsolatban van. A pasijának meg simán mondhatja, hogy nem nyomult a srác, miközben tudja, hogy de igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!