Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a baj velem, hogy nem reagálnak?
Pár hete kipróbáltam a netes társkeresést. Kitöltöttem az adatlapom és feltettem egy képet magamról. Leírtam, mivel foglalkozom, nagy vonalakban, hogy mivel töltöm a szabadídőm és beállítottam minden tulajdonságot.
Ráírtam több nőre. Azok a nők voltak szimpatikusak, akik nem néztek ki kihívóan és úgy az adatlapjuk meg a képeik alapján is szolidabb, visszafogottabb lánynak tudtam elképzelni. Minimális mennyiségű választ kaptam. Volt, aki elutasított, akivel kicsit többet kezdtem volna el beszélgetni, az meg eltűnt pár pár e-mail után. De a nők döntő többsége, nem is válaszolt. Láttam, hogy elolvasták az üzenetem. Nem írtam nekik semmi sértőt. Egy rövid bemutatkozást és azt, hogy szimpatikusnak tűnnek és volna-e kedvük beszélgetni. Nem erőltettem a személyes találkozót sem. Esetleg volt, hogy valami kérdést írtam valamire az adatlapjukon. És persze megadtam az e-mail címem, hogy fel tudják venni velem a kapcsolatot.
Én elhiszem, hogy a nők rengeteg e-mailt kapnak és a többsége szexuális tartalmú és bunkó stílusban is megkeresik őket. De szerintem én tényleg udvarias voltam, tipikusan a rendes lánynak tűnő nőkre írtam rá.
Mi lehet velem a baj?
De direkt azokra írtam rá, akik értelmesnek tűntek.
Persze olyan is bekerült közéjük, akik az adatlapjukon panaszkodtak arról, mennyire elviselhetetlen, hogy bunkó üzenetet kapnak. Meg, hogy egyéjszakásokkal keresik meg őket.
Én sztem korrekt üzenetet írtam nekik. Teljesen értetlenül állok a dolog előtt. Hacsak nem az a baj, hogy ennyire visszataszító a képem
De ezek aktív nők. Azt is figyelembe vettem, hogy melyik nő lépett be aznap, vagy volt éppen online. Szóval aki már napok óta nem lépett be, arra nem írtam rá.
Ha ilyen gyorsan ráunnak, akkor arra nem unnak rá, hogy képeket töltsenek fel magukról, meg állítgassák az adataikat?
Nekem sem szoktak visszaírni, pedig én is normálisnak tartom magam úgy, mint te, kérdező.
Szeretnek az emberek inkább tudomást sem venni a "problémáról." Könnyebb nem szembenézni vele. Könnyebb nemn visszaírni, mert akkor nem kell kommunikálni, a másik fél meg úgyis rájön, hogy nem érdeklik.
Egyébként itt is sok nő ír ki ismerkedős kérdést, és jó ha egy válaszol a privátokra, szóval társkeresőzni szerintem nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!