Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a baj velem, hogy nem reagálnak?
Pár hete kipróbáltam a netes társkeresést. Kitöltöttem az adatlapom és feltettem egy képet magamról. Leírtam, mivel foglalkozom, nagy vonalakban, hogy mivel töltöm a szabadídőm és beállítottam minden tulajdonságot.
Ráírtam több nőre. Azok a nők voltak szimpatikusak, akik nem néztek ki kihívóan és úgy az adatlapjuk meg a képeik alapján is szolidabb, visszafogottabb lánynak tudtam elképzelni. Minimális mennyiségű választ kaptam. Volt, aki elutasított, akivel kicsit többet kezdtem volna el beszélgetni, az meg eltűnt pár pár e-mail után. De a nők döntő többsége, nem is válaszolt. Láttam, hogy elolvasták az üzenetem. Nem írtam nekik semmi sértőt. Egy rövid bemutatkozást és azt, hogy szimpatikusnak tűnnek és volna-e kedvük beszélgetni. Nem erőltettem a személyes találkozót sem. Esetleg volt, hogy valami kérdést írtam valamire az adatlapjukon. És persze megadtam az e-mail címem, hogy fel tudják venni velem a kapcsolatot.
Én elhiszem, hogy a nők rengeteg e-mailt kapnak és a többsége szexuális tartalmú és bunkó stílusban is megkeresik őket. De szerintem én tényleg udvarias voltam, tipikusan a rendes lánynak tűnő nőkre írtam rá.
Mi lehet velem a baj?
a képek, adatlap alapján azért be lehet lőni, ki akar ismerkedni, és ki az, aki csak az egóját akarja növelni a "fuuu de megdugnálak " üzenetekkel
próbáld a randivonal.hu t, az még nem a legalja
de ez az egész legyen csak B terv, neten társat keresni olyan, mimt ételt választani képről...
Kedves Kérdező, én csak a saját nevemben tudok válaszolni, a többi nő nevében nem, de van némi tapasztalatom a témában, azt elmesélem.
Én tárkeresőn ismertem meg a férjem még vagy 7 éve, mi azóta is boldogan élünk. Plusz még 3 barátnőm is társkeresőn talált férjet, szóval több sikersztoriról tudok, igenis működhet.
Tényleg sok nő van fent, aki csak szeret sok bókolást kapni, de nem akar semmi komolyat. De vannak normálisak is.
Ha valaki egy idő után nem válaszol neked, nem jelenti azt, hogy sértőt írtál, csak egyszerűen addigra kiderült neki, hogy mégsem olyan embert keres, amilyen te vagy.
Ezt azért ne vedd magadra, mert egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy igazán passzoljanak az emberek, nem elég, ha csak nagyjából kijönnek. Abból max egy barátság, vagy ismerős lehet, de nekem pl. nagyon fontos volt, hogy a párom nagyon hasonló személyiség legyen, mint én, ugyanolyan tervekkel és világnézettel.
Én ezért írtam rá a férjemre, mert az adatlapjában nagyon sokat írt magáról, és egyből láttam, hogy szinte biztos olyan ember, amilyet keresek. És így is volt, már az első beszélgetésnél iszonyat megvolt az összhang, hajnalig abba se tudtuk hagyni. (Igaz, ez MSN-en történt, mert messze laktunk akkor még egymástól, nem tudtunk egyből találkozni)
És nem a képe miatt írtam rá, igaz, nem csúnya egyáltalán, de nem is az a tipikus jópasi, mert kifejezetten mackós alkat. De ha valakit a másik személyisége érdekel, akkor nem fogja ez visszatartani.
Abban igazad van, hogy nem kedves dolog ezektől a nőktől, hogy nem írnak neked annyit sem, hogy "bocsi, de rájöttem, hogy nem egymást keressük" vagy ilyesmi, én azért ennyit írtam ilyen esetekben, és legtöbbször jól reagálták le. Igaz, néha volt, aki elkezdett győzködni, nem hitte, hogy jó az emberismeretem, és látom, hogy nem egy irányba menne az életünk.
Szóval én azt mondanám, hogy azért ne add fel, egyáltalán nem lehetetlen ott párt találni, csak mivel szerintem a párunk egy nagyon fontos személy és nagyon nem mindegy, hogy milyen, ezért a keresés sem lehet összecsapott. Majd ha valaki tényleg passzol hozzád, akkor szerintem ő is érdeklődni fog irántad, és mindenképpen válaszol -- vagy akár ő ír rád kezdeményezőn, mint én a férjemre :)
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!