Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor a nők hogyan reagálnak?
Egy 25-27 éves lányról van szó. Nem tudom biztosan a korát. Megadtam neki a számomat, hogy hívjon fel, ha van kedve találkozni velem. De nem hívott fel. Pedig két napon át állandóan be volt kapcsolva a mobilom.
Tehát ilyenkor hogyan gondolkoznak a nők, ha egy férfi mobilszámot ad meg nekik?
Miért nem inkább randira hívtad a számod megadása helyett?
Szerintem ne várj a jelentkezésére mert addigra hosszú, ősz szakállad lesz.
ezt elszúrtad...a számát kellett volna elkérned...és majd az ágyban is ő dugjon meg? :D persze ha ráér :D
Ez a "kezdeményezek, de mégsem" eset :D
Am lehet nem véletlen nem ért rád...
Nem tudom még ilyen helyzetben nem voltam...Általában ilyenkor a pasi szokta elkérni a számom és ő is hív fel.
Nem ismerem az előzményeket, hogy hol találkoztatok, alakult-e a dolog kettőtök között,...??
Lehet, hogy felhívnálak, ha nagyon szimpatikus voltál. ez nagyon sok mindenen múlik nálam...
Ez nőfüggő.
Mi anno számot cseréltünk, de ő valószínűleg soha nem hívott volna fel, vagy éveket várt volna.
Én elhívtam randira, utána felbátorodott és azóta a férjem.
Ez szituáció -és személyiségfüggő.
Én is megadtam 3 éve a mobilszámomat egy nagyon régi (általános iskolai) nőismerősömnek még anno. Azt hiszed, felhívott?
Mit gondolsz, ő miért nem adta meg a sajátját? Akadémikus kérdés, nemde? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!