Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom, hogy a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy a mai világban a társkeresés nem más, mint egy nagyon sok fordulós állásinterjú?

Figyelt kérdés

Hirtelen erről jutott eszembe ez a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

23 vagyok és eddig naivan azt hittem elég ha az ember jól néz ki, utána nyert ügye van, de ez a kérdés tulajdonképpen felnyitotta a csipámat. Az ismerkedés és az állásinterjú között nagyjából annyi különbség lehet, hogyha valami komoly/keresett pozícióra jelentkezel, akkor a csúnya arcodat ábrázoló CV fotó ellenére is nagyobb eséllyel hívnak be legalább meghallgatni ellentétben mondjuk a csajjal, aki tetszik neked, de már az arcodra/testedre pillantva is elfogja a totális szürke közömbösség és nem hajlandó veled szóba állni sem. Ezt követően azonban mindkét "kiválasztási folyamat" azonos mederben halad tovább. Ahogy az állásinterjún, úgy a randik során is a csaj egyre többet és többet akar megtudni rólad és a végén egy virtuális összegző kalkulátorral eldönti, hogy kellesz-e neki vagy sem. Ebbe így belegondolva is különösen röhejesnek és időpocsékolásnak tartom azt, amit a mai világban randizás néven beállítanak. Még szűz vagyok, de biztos vagyok benne, hogy sosem fogok egy csajnak folyamatosan pitizni, mint egy kiskutya vagy becsicskulni, mint egy álláskereső annak érdekében, hogy elnyerjem a bizalmát. Inkább egyedül halok meg vagy inkább ismerkedek nagyon egyszerű, szegény csajokkal, akik nem kerítenek ekkora feneket a társkeresésnek (egyetemista vagyok). Remélem itt nincs is köztetek ilyen pasi, mert helyette is szégyellném magamat. És akkor a szociológusok csodálkoznak, hogy miért van ilyen sok egyedülálló/elvált férfi és miért van zuhanórepülésben a népességszám/születési szám. Szomorú, hogy ilyen világban kell élni, ahol a legalapvetőbb emberi igény: a párkapcsolat és ezzel együtt a szex ilyen körülményes legyen és lassan már kiváltságnak számítson bizonyos emberek körében (tudjátok kikről beszélek). De egyébként azt vettem észre, hogy ez különösképpen azon egyetemista csajokra jellemző, akik odáig vannak magukkal meg vissza, szó szerint függetlenül attól hogyan néznek ki.

2016. dec. 30. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem kell aggodnod, nem hiszem, hogy parkapcsolat veszelye fenyegetne teged... :D Amig igy gondolkodsz, addig jo esellyel egyedul maradsz. Nem tudom, hogy becsicskulas az, hogy ismerkedsz valakivel es informaciokat osztasz meg kozben magadrol.

Kulonben ferfi reszrol ugyanigy mukodik, eloszor kulsore nezik meg a masikat, utana pedig egy ertelmes(!) ferfinak belsore vonatkozo elvarasai is vannak. A baratait is megvalogatja az ember, meg jo, hogy valakit, akivel akar egy lakasban is fogtok elni, nem csak az alapjan valaszt az ember, hogy jol nezzen ki megy legyen kedves...

2016. dec. 30. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:
10%

Az valahol érthető és természetes, hogy az ismerkedés része az is, hogy megismeritek egymást. Nem csak a lány téged, de te is a lányt. Én egy csomó lányt koptattam már le, mert iszonyúan irritáló személyiségük volt. Szóval nem becsicskulás az, hogy megosztasz magadról dolgokat és véleményt cserélsz, ezzel mindketten jól jártok.

Ettől függetlenül abban igazad van, hogy egy csomó lány manapság el van szállva magától, és emiatt sokszor állásinterjúszerű faggatózásba megy át a randi, mert egy csomó lány nem is akar mélyebben megismerni, hanem először csak méreget különböző szempontok alapján. Az ilyenekkel viszont nem érdemes foglalkozni.

2016. dec. 30. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én még annyival kiegésziteném, hogy legelőszőr is minden ismerkedés kezdeténél azt kell bizonygatni a csajnak, hogy Te mitől vagy más, mitől vagy különleges. Ez elengedhetetlen. erről szól a kezdeti szakasz, ami tőled függ hol mikor rontod el. Ezután jöhet a normális ismerkedés. legalább is részedről, mert a csaj csak nagyon minimálisan beszél a dolgairól, magáról. neked kell előtte őszintén kitállalnod mindent, amitől ő majd eldönti hogy érdemes e folytatnotok. de te nem tuhatsz meg róla semmi összetettebb személyes információt. Na meg ja. Lányoknál ez úgy megy mint a Tinder, esélyt sem adnak, csak húzogatják balra a profilokat, és ha valami megfogja akkor kicsit leáll, ha hibát észlel azonnal tovább söpri :) És akkor a férfiak milyen tutyimutyik.. nem mernek közeledni
2016. dec. 30. 16:20
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
És akkor mit kezdjünk az olyan debil pasikkal, akik még annyit sem szánnak arra, akivel randiznak, hogy beüljenek vele valahová.Még egy tetves ásvány vízet venni is sóher.Persze nem egy szaros üdítőért akarok beülni vele valahová, hanem mert nem akarom háromszor körbejárni a várost, míg beszélgetünk, hozzá meg tuti nem megyek fel elsőre! És aztán még meg vagyok gyanúsítva, hogy biztos a pénzére hajtok, ingyenélésre, mert meg akarom hívatni magam....Komolyan mondom, szánalom!
2016. dec. 30. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:
4%
tetves ásvány vízet?? Mi van abból ha meghivlak egy ásványvizre? akkor egyből az jön hogy minek nézlek hogy csak egy ásványviz jut neked.. Meg hogy miért csak egy ásványviz hol ott van narancslé is, vagy van kedvenc üditőd is.
2016. dec. 30. 17:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez az, ami sohasem változik. A sikertelen fiúcskák elméleteket fabrikálnak, vagy erényt próbálnak kovácsolni a tehetetlenségükből. Sajnos azonban evolúció bácsi nem nézi, hogy sikertelenül vizsgáztál-e, vagy el sem mentél a vizsgára. Ő csak beírja a neved mellé a "párkapcsolatra alkalmatlan" bejegyzést. És ott is marad mindaddig, amíg fel nem nősz a feladathoz. Lehet szidni a csajokat, lehet átkozni a vizsgabiztosokat, csak éppen attól nem oldódik meg semmi. Attól még ugyanúgy a te neved mellett lesz a bejegyzés.
2016. dec. 31. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!