Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok 30 feletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok 30 feletti gyermektelen szingli nő?

Figyelt kérdés
Ha az ember társkeresőse is felmegy, a legtöbb nő rajta 30 feletti. Hogy lehet az hogy amikor már ilyen korban házasok szoktak lenni a nők, minimum 1 gyerekkel, addig csomó szingli van ennyi idős korban? Mi történt a világban ?
2016. dec. 30. 11:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon egyszerű,mert várjàk a nagy ,,Őt''
2016. dec. 30. 11:50
 12/19 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Mert kevés pasi keres annyit, hogy eltartson, így kénytelen vagyok tanulni meg dolgozni, hogy egyek, meg kielégítsem a drága ízlésem :D Nyugodtan cáfolj meg, vegyél el, és szülök neked 5-öt is, de jó életszínvonalat szeretnék ok? Legalább olyat, amilyet magamnak biztosítani tudok.
2016. dec. 30. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Azért azt se hagyjuk ki, hogy nincs kivel gyereket vállalni.

A mai 30 alatti pasik a Holdig menekülnek, ha kiejted a szádon, hogy házasság. Márpedig aki erre az elköteleződésre nem képes, annak minek szüljek!? Elválni bármikor lehet, de a gyerek végleges, nem lehet visszacsinálni. Illetve a nőnek végleges ugyebár, a pasik meg tojnak bele válás után...

Mivel nem az a célom, hogy egyedülálló anya legyek, ezért igenis megválogatom, kinek szülök gyereket!

Ha ez egyeseknek azt jelenti, hogy a királyfit várom fehér lovon, az is csak azt bizonyítja, hogy ma csoda, ha talál valaki olyan férfit a klimax előtt, aki alkalmas lenne családalapításra.

És nem mindenki elégszik meg laza, kötetlen szexkapcsolatokkal, bármilyen trendi is ez az életforma (a filmekben).

2016. dec. 30. 12:19
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Sokféle válasz elhangzott, és mindegyikben van is valami, mert a jelenségnek sok oka van. Én is mondok egyet: sok férfi a végtelenségig halogatja a gyermekvállalást, a párja meg csak az ígéreteket hallgatja, aztán egyszer besokall és szakít, de ekkor talán már harminc fölött van.

Itt van két történet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ha valaki még többre kíváncsi, a kulcsszavak: a férjem nem akar gyereket, a barátom nem akar gyereket.

Ez is elég gyakori és nagyon szomorú, mert az előző hozzászólásokban említett esetben a nőnek a saját döntése volt, ezekben viszont a férfi megfosztja a nőt a gyermekáldástól és rabolja az éveit.

2016. dec. 30. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

15. Azért nem lehet erre fogni. Én ebből arra következtetnék hogy az ismeretség kellő hiánya. Olyan világban élünk ahol a nőknél is a külsőség a számottevő meg férfiaknál is. Arról meg nem ülnek össze a felek hogy kicsit is elbeszélgessenek a jövőről hogy mint és hogyan tovább. Nem, inkább a divat, a buli, ki hova jár mit csinál mit szeret. erről szól egy ismerkedés manapság. A kérdésben nem lehet csak a Férfire fogni hogy nem akar gyereket. Azért meg kérdezném azt a férfit, a nézőpontját, hogy Miért nem akar gyereket. Nyilván lehet arról is meglenne a véleménye a nőjéről hogy még nem elkötelezett, lehet ez a férfi is csak úgy elvan, s mástól akar gyereket, rosszabb esetben.

Meg kérdezném a nőt is, hogy amikor összejöttek, nem jutott eszébe, hogy kicsit is a jövőre nézve, felé terelje a témát, kicsit elmélyülni az ismerkedésben, és ne csak a testiség legyen a fő téma..

2016. dec. 30. 13:12
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Akik harminc felett a társkeresőkön kötnek ki, jellemzően azok a nők, akik nem képesek beletörődni, hogy nem tudnak olyan kaliberű férfit családalapításra fogni, mint amilyen férfiakkal korábban (leginkább alkalmi) kapcsolatuk volt. Amíg csak szexről volt szó, bárkit megkaphattak és a mostani helyzetükben rendelkezésre álló férfiak egyszerűen elfogadhatatlanok számukra.
2016. dec. 30. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem kell gyerek. Viszont sok pasi igényli. De soha nem akarok egyedül maradni egy gyerekkel.
2016. dec. 30. 13:42
 18/19 anonim ***** válasza:
34%
#17 ez mondjuk tényleg nehéz lehet egy nőnek. innen nézve tényleg jobb ha nem szexel valaki azzal, akivel csak megtehetné. így utána nehéz lehet tovább menni.
2016. dec. 30. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:

A házasság ma már egy halott opció.

Nézd meg a számokat pl 1950-ben és 2010-ben.

A gyermektelen azért mert nem akar gyereket és nem csak nő lehet ilyen. Mondjuk még csak 28 vagyok de ahogy én látom ma már senki nem akar gyereket.

Feltételezhetően azért mert v épp kijössz a fizetésedből v nem akarsz megnyomorodni.

Komolyan besírtam Z. Kárpát Dániel ilyen c hozzászólásán Hír TV-ben.

"Én nagyon vágynám a 3 gyermekes családokat".

Ja kösz, és 120 E-ből h is tartasz el 5 személyt ?

2016. dec. 31. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!