Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok 30 feletti gyermektelen szingli nő?
Azért azt se hagyjuk ki, hogy nincs kivel gyereket vállalni.
A mai 30 alatti pasik a Holdig menekülnek, ha kiejted a szádon, hogy házasság. Márpedig aki erre az elköteleződésre nem képes, annak minek szüljek!? Elválni bármikor lehet, de a gyerek végleges, nem lehet visszacsinálni. Illetve a nőnek végleges ugyebár, a pasik meg tojnak bele válás után...
Mivel nem az a célom, hogy egyedülálló anya legyek, ezért igenis megválogatom, kinek szülök gyereket!
Ha ez egyeseknek azt jelenti, hogy a királyfit várom fehér lovon, az is csak azt bizonyítja, hogy ma csoda, ha talál valaki olyan férfit a klimax előtt, aki alkalmas lenne családalapításra.
És nem mindenki elégszik meg laza, kötetlen szexkapcsolatokkal, bármilyen trendi is ez az életforma (a filmekben).
Sokféle válasz elhangzott, és mindegyikben van is valami, mert a jelenségnek sok oka van. Én is mondok egyet: sok férfi a végtelenségig halogatja a gyermekvállalást, a párja meg csak az ígéreteket hallgatja, aztán egyszer besokall és szakít, de ekkor talán már harminc fölött van.
Itt van két történet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ha valaki még többre kíváncsi, a kulcsszavak: a férjem nem akar gyereket, a barátom nem akar gyereket.
Ez is elég gyakori és nagyon szomorú, mert az előző hozzászólásokban említett esetben a nőnek a saját döntése volt, ezekben viszont a férfi megfosztja a nőt a gyermekáldástól és rabolja az éveit.
15. Azért nem lehet erre fogni. Én ebből arra következtetnék hogy az ismeretség kellő hiánya. Olyan világban élünk ahol a nőknél is a külsőség a számottevő meg férfiaknál is. Arról meg nem ülnek össze a felek hogy kicsit is elbeszélgessenek a jövőről hogy mint és hogyan tovább. Nem, inkább a divat, a buli, ki hova jár mit csinál mit szeret. erről szól egy ismerkedés manapság. A kérdésben nem lehet csak a Férfire fogni hogy nem akar gyereket. Azért meg kérdezném azt a férfit, a nézőpontját, hogy Miért nem akar gyereket. Nyilván lehet arról is meglenne a véleménye a nőjéről hogy még nem elkötelezett, lehet ez a férfi is csak úgy elvan, s mástól akar gyereket, rosszabb esetben.
Meg kérdezném a nőt is, hogy amikor összejöttek, nem jutott eszébe, hogy kicsit is a jövőre nézve, felé terelje a témát, kicsit elmélyülni az ismerkedésben, és ne csak a testiség legyen a fő téma..
A házasság ma már egy halott opció.
Nézd meg a számokat pl 1950-ben és 2010-ben.
A gyermektelen azért mert nem akar gyereket és nem csak nő lehet ilyen. Mondjuk még csak 28 vagyok de ahogy én látom ma már senki nem akar gyereket.
Feltételezhetően azért mert v épp kijössz a fizetésedből v nem akarsz megnyomorodni.
Komolyan besírtam Z. Kárpát Dániel ilyen c hozzászólásán Hír TV-ben.
"Én nagyon vágynám a 3 gyermekes családokat".
Ja kösz, és 120 E-ből h is tartasz el 5 személyt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!