Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen lány?
intelligens
nyílt érdeklődésű
sportos, kedveli a sportokat
nem dohányzik, mértékkel és kulturáltan tud alkoholt fogyasztani
nem facebook-függő, "ájfon mániás"
nem lusta, trehány, rendetlen, igénytelen, munkakerülő
lehet vele beszélgetni bármiről
van humorérzéke
nem túlsúlyos
nem a divatozás a mindene
nincs hatalmas műkörme
nincs széttetoválva
nincs piercingje, fültágítója
nem minden este a népbutító műsorokat nézi a tv-ben (valóvilág és társai)
nem beszél folyamatosan értelmetlenül hülyeségeket
esetleg még továbbá:
tud főzni, sütni
helyesen ír, beszél
nem alacsony
kedveli a növényeket, kertészkedést
csak "szükség esetén" káromkodik
törekszik a becsületességre
illetve a 16-25 év közötti korosztályra gondolok első sorban.
vagy ezek (ha rugalmasan is kezelve) túl nagy elvárások?
Inkább túrázni vagy hegyet mászni szeretek, de nem a monoton sportokat. Időnként lusta és rendetlen vagyok. Alacsony vagyok. Ezeken kívül betartozok az általad leírt kategoriába, de biztos vannak olyanok, akik teljesen megfelelnek a kritériumaidnak.
18/L
ha teljes egyezésre vársz, nem sok
ha elég, ha a 80-90%-a teljesül, akkor viszont vannak ilyen lányok, én is ismerek többet is (igaz, a többségüknek van barátja)
ha te is megfelelsz az ilyen lányok hasonló listájának, akkor végülis nem túl nagyok az elvárásaid, de azzal gondolom te is tisztában vagy, hogy ezzel azért lehet nem lesz könnyű dolgod
Hát ha az a kérdés, hogy mi ilyenek vagyunk-e...
Sütni szeretek, de főzni annyira nem.
A többi igaz. És a korosztályban is benne vagyok:) Amúgy nem annyira nagy elvárások, csak ne fektesd magad elé az egészet, nem fogsz olyan lányt találni, aki maximálisan "teljesíti" az összeset!:)
17/L
(Légyszi ne írjon senki!)
16. Ez mind szép és jó, az életben tudod kamatoztatni egy tudásod. Na de egy párkapcsolatban hol számít az, hogy hibátlanul le tudsz-e kommentálni egy focimeccset vagy hogy milyen jó számítógépes programot tudsz írni?
Egy kapcsolatban szerintem nem lényeges, max. annyira, hogy a csaj fel tudjon veled vágni.
Hú, basszus, a kertészkedésnél kiestem, pedig egész sokáig bírtam. :)
23/N
"16. Ez mind szép és jó, az életben tudod kamatoztatni egy tudásod. Na de egy párkapcsolatban hol számít az, hogy hibátlanul le tudsz-e kommentálni egy focimeccset vagy hogy milyen jó számítógépes programot tudsz írni?
Egy kapcsolatban szerintem nem lényeges, max. annyira, hogy a csaj fel tudjon veled vágni."
Szerintem fontos, hogy legyenek közös témák.
Minél többféle dolgokban jártas valaki, annál színesebb egyén kell, hogy legyen.
Vagyis több esély van, hogy közös érdeklődési kört találunk valakivel.
Viszont van abban is igazság, amit írsz.
Alapvetően lexikális tudással nem sokra megy az ember.
Szükséges hozzá gyakorlati ismeret is illetve még a kommunikáció is.
Lehet valaki nagyon jó programozó, ha csak ahhoz ért.
Ráadásul nem szimpatikus ember számodra, akkor így halott ügy az egész véleményem szerint.
Tudom, nem társkereső, ezért elnézést, de ha van ilyen lány, 18-28 ig irjon privit!
Cserébe feltudom ajánlani neki ugyan ezt férfibe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!